Închide meniul

Cristi Balaj a anunțat care este situația lui Daniel Birligea după ce s-a accidentat în Petrolul – CFR Cluj 2-5: „Are o leziune musculară!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 22:54

Reclamă
Cristi Balaj a anunțat care este situația lui Daniel Birligea după ce s-a accidentat în Petrolul – CFR Cluj 2-5: Are o leziune musculară!”

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj a anunțat care este situația lui Daniel Birligea după ce s-a accidentat în Petrolul – CFR Cluj 2-5! Daniel Birligea a marcat golul de 2-0, pentru CFR Cluj, în partida de la Ploiești. În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 56 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile trupei lui Dan Petrescu au fost înscrise de Deac, Birligea, Janga, Maglica și Boateng. În timp ce reușitele gazdelor au fost semnate de Bratu și Purtic.

Cristi Balaj a anunțat care este situația lui Daniel Birligea după ce s-a accidentat în Petrolul – CFR Cluj 2-5

Cristi Balaj susține că Daniel Birligea a suferit o leziune musculară. Tânărul fotbalist a părăsit terenul imediat după ce marcat golul de 2-0.

„Am avut un final de joc mai liniștit. Probabil că a apărut o anumită stare de relaxare. Probabil că, pe final, concentrarea a scăzut. Am discutat cu Birligea și spunea că nu a atins. El spune ca nu l-a șters cu bratul. Eu văzând faza la televizor, am avut câteva suspiciuni. Asa că este normal ca VAR-ul să intervină.

Dacă Ploieștiul a fost slabă… cred că noi ne-am prezentat bine.

Reclamă

Știu că, atunci când mingea vine de la o distanță mică, atunci când un apărător își mărește suprafața corpului, se dă lovitură liberă directă sau de pedeapsă, când este în interiorul careului.

Sunt bucuros că nu au fost situații mai grave. Îmi pare rău pentru Birligea, pentru că are o leziune musculară și Boateng care a fost supărat că mingea a ieșit dintr-un adversar și tot el a repus de la margine și va lipsi pentru urmatoarea etapă.

Nu putem decât să ne dorim ca Ploieștiul să aibă o echipă în Liga 1, pentru că este un oraș de tradiție. Există oameni care au realizat ceva in Ploiești”, a declarat Cristi Balaj, la finalul partidei cu Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Deac le dă peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5

Ciprian Deac, veteranul celor de la CFR Cluj, a avut un mesaj pentru cei care consideră că este prea bătrân, după victoria spectaculoasă obținută în fața Petrolului.

„Sincer, când am ajuns la stadion și am văzut terenul, mi-a fost frică. E bine că am marcat. Nu mi-am propus niciodată să dau un anumit număr de goluri sau de pase.

Încerc să-mi ajut echipa. Mai degrabă sunt un muncitor, decăt un jucător care cântă la pian. Nu avem un Messi în echipă, cred că noi formăm o echipă.

După cum vedeți și dumneavoastră, aici, după o înfrângere, parcă s-a terminat totul. Se mai întâmplă și accidente. E bine că nu a fost un scor la limită sau să influențeze. La 5-2, nu cred că mai putem vorbi de arbitraj.

Nu putem zice că suntem o echipă care ne apărăm, din moment ce avem foarte multe goluri marcate. Avem o echipă matură, care, dacă marchează, încearcă să conserve rezultatul.

De trei ani, tot asta aud din tribună, numai: «Pensionarule! Lasă-te!». Sunt obișnuit, dar sunt primul care voi ridica mâna când voi simți ca nu mai pot”, a declarat Ciprian Deac, la finalul partidei cu Petrolul, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și