Închide meniul

Ciprian Deac le dă peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5: „De trei ani, aud numai «pensionarule, lasă-te»!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 22:23

Ciprian Deac le dă peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5: De trei ani, aud numai «pensionarule, lasă-te»!”

Ciprian Deac, discurs genial după CFR Cluj - Universitatea Cluj 4-0

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Ciprian Deac le dă peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5! Campioana României s-a impus într-o manieră categorică în fața celor de la Petrolul, în etapa a 27-a a Ligii 1. În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 56 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru campioana României, au marcat Deac, Birligea, Janga, Maglica și Boateng, în timp ce golurile Petrolului au fost semnate de Bratu și Purtic.

Ciprian Deac le dă peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5

Ciprian Deac a avut un mesaj pentru cei care consideră că este prea bătrân, după victoria spectaculoasă obținută în fața Petrolului.

„Sincer, când am ajuns la stadion și am văzut terenul, mi-a fost frică. E bine că am marcat. Nu mi-am propus niciodată să dau un anumit număr de goluri sau de pase.

Încerc să-mi ajut echipa. Mai degrabă sunt un muncitor, decăt un jucător care cântă la pian. Nu avem un Messi în echipă, cred că noi formăm o echipă.

Reclamă

După cum vedeți și dumneavoastră, aici, după o înfrângere, parcă s-a terminat totul. Se mai întâmplă și accidente. E bine că nu a fost un scor la limită sau să influențeze. La 5-2, nu cred că mai putem vorbi de arbitraj.

Nu putem zice că suntem o echipă care ne apărăm, din moment ce avem foarte multe goluri marcate. Avem o echipă matură, care, dacă marchează, încearcă să conserve rezultatul.

De trei ani, tot asta aud din tribună, numai: «Pensionarule! Lasă-te!». Sunt obișnuit, dar sunt primul care voi ridica mâna când voi simți ca nu mai pot”, a declarat Ciprian Deac, la finalul partidei cu Petrolul, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Momente de confuzie în Petrolul – CFR Cluj

În minutul 50 al partidei Petrolul – CFR Cluj, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, Daniel Birligea a înscris un gol din cădere, în urma unei faze fixe. Deși „centralul” Găman a dictat, inițial, gol valabil, VAR-ul a intervenit.

După patru minute de consultări, arbitrii din camera VAR l-au chemat pe George Găman să revadă faza. Într-un final, „centralul” a hotărât să-și păstreze decizia, astfel că CFR Cluj și-a majorat avantajul la 2-0.

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Conference League de Lazio, după ce, în tur, italienii s-au impus cu 1-0, iar partida retur s-a terminat 0-0.

Cristi Balaj susține că, după aventura europeană, CFR Cluj și-a diminuat datoriile, de la șapte milioane de euro, la două milioane. Acesta estimează că, din vară, CFR Cluj va deveni un club sustenabil.

„Am redus pierderea substanţial, dar nu suntem pe profit. Dacă avea loc transferul lui Yeboah, a fost ratat la mustaţă, atunci situaţia ar fi fost echilibrată. Plus, minus, am fi fost acolo la cheltuieli şi venituri.

Am redus pierderea de la minus şapte milioane (n.r. de euro), la două. Suntem pe un trend bun, am întinerit lotul, bugetul salarial a scăzut şi sperăm ca jucătorii nou-veniţi din zona Africii şi cei români pe care-i urmărim şi transferurile de ultim moment să fie valorificate pe viitor.

Avem nevoie de susţinerea patronului, iar din vară putem fi un club sustenabil. Atât s-a putut acum, dar situaţia financiară e mult diferită acum, chiar dacă e în continuare greu.

Reclamă

Încă nu am făcut calculele bugetului total, pentru că tragem linie când se încheie campania, lucrăm. Urmează licenţa şi datele se vor afla în curând”, a spus Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și