Închide meniul

Cristi Balaj a anunţat o nouă plecare de la CFR Cluj: „A fost dorit în Iran, mai sunt două cluburi interesate de el”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 12:09

Cristi Balaj a anunţat o nouă plecare de la CFR Cluj: „A fost dorit în Iran, mai sunt două cluburi interesate de el

Cristi Balaj a anunţat o nouă plecare de la CFR Cluj

Cristi Balaj, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cristi Balaj a anunţat o nouă plecare de la CFR Cluj. Preşedintele celor de la CFR Cluj a spus că sunt şanse mari ca Rangelo Janga să plece în această vară de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Yeboah a plecat la Brondby, CFR Cluj e pe cale să învingă şi pe Rangelo Janga. Cristi Balaj a dezvăluit sunt discuţii pentru transferul atacantului de 31 de ani.  Rangelo Janga este cotat la 900 de mii de euro.

Cristi Balaj a anunţat o nouă plecare de la CFR Cluj

Sunt discuții pentru că el a fost dorit în Iran. Mai întreabă alte cluburi de el, două cluburi interesante. Rămâne de văzut. Dacă va exista posibilitatea unui transfer care să fie mulțumitor pentru noi îl lăsăm să plece. Mai sunt câteva zile din această fereastră de transferuri. 

Nu are cum să fie pe listă în acest moment. (n.r. dacă aveți ofertă pleacă) Da, așa este. Janga este un jucător foarte bun, de o calitate umană incredibilă. Rar am văzut un jucător să fie atât de profesionist, să aibă un caracter atât de impresionant ca și Janga. Incredibil.

A fost ofertă pentru el, dar au apărut anumite schimbări la acel club și deja noi făcusem lista pentru SuperLiga. Dacă îl punem pe Janga pe listă trebuie să scoatem pe altul, a declarat Cristi Balaj la fanatik.ro.

Reclamă

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali

Neluţu Varga a lansat un avertisment pentru Gigi Becali. Patronul celor de la CFR Cluj a anunţat că echipa sa va fi o forţă în acest sezon şi se va bate pentru titlu. CFR Cluj a câştigat derby-ul Clujului cu Universitatea, scor 4-3.

Neluţu Varga îi avertizează pe rivalii din campionat că CFR Cluj va avea un cuvânt greu de spus în lupta la titlu. Declaraţiile au venit în contextul în care Gigi Becali a spus că nu mai are cu cine să joace în Românie, după ce FCSB a câştigata toate meciurile din campionatul de până acum.

„A fost una dintre cele mai frumoase seri de când sunt eu patronul lui CFR Cluj. Sincer, nu îmi aduc aminte, în ultima perioadă, să asist la un asemenea thriller, la o asemenea răsturnare de rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa a arătat că are cu adevărat caracter, iar ce îmi place cel mai mult e că jucăm ofensiv, dau goluri și aici vreau să apăs, creăm fotbal. Asta e cel mai important. Știți foarte bine că am fost foarte criticați în ultimii ani că practicam un fotbal foarte defensiv, dar și acela a fost eficient, pentru că ne-a adus titlurile de campioană pe care le știți cu toții.

Stilul s-a schimbat odată cu venirea lui Mandorlini. Vom vedea dacă vom avea succes și cu acest stil spectaculos, cu multe goluri, dar echipa e la maximum 50-60% din potențial. Trebuie doar să creștem din punct de vedere fizic, să armonizăm jucătorii care au venit pe ultima sută de metri, iar eu cred că CFR va fi una dintre forțele acestui campionat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani.

Le spun celorlalte rivale să nu își facă de pe acum planurile, pentru că CFR va fi acolo, se va bate la titlu și va încerca în continuare, la fel ca în derby-ul cu U Cluj, să facă fotbal spectacol. Ăsta e ADN-ul pe care trebuiue să îl avem toți, să facem spectacol, să dăm goluri, așa cum s-a întâmplat și în acest derby de la Cluj”, a spus Neluţu Varga pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” Vezi toate știrile
Citește și