Închide meniul

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali: „CFR Cluj se va bate la titlu! Să nu îşi facă de pe acum planurile”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 11:25

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali: „CFR Cluj se va bate la titlu! Să nu îşi facă de pe acum planurile

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga a lansat un avertisment pentru Gigi Becali. Patronul celor de la CFR Cluj a anunţat că echipa sa va fi o forţă în acest sezon şi se va bate pentru titlu. CFR Cluj a câştigat derby-ul Clujului cu Universitatea, scor 4-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga îi avertizează pe rivalii din campionat că CFR Cluj va avea un cuvânt greu de spus în lupta la titlu. Declaraţiile au venit în contextul în care Gigi Becali a spus că nu mai are cu cine să joace în Românie, după ce FCSB a câştigata toate meciurile din campionatul de până acum. Patronul celor de la CFR Cluj laudă şi jocul ofensiv al echipei şi a fost în culmea fericirii după derby-ul cu Universitatea Cluj.

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali

„A fost una dintre cele mai frumoase seri de când sunt eu patronul lui CFR Cluj. Sincer, nu îmi aduc aminte, în ultima perioadă, să asist la un asemenea thriller, la o asemenea răsturnare de rezultat.

Echipa a arătat că are cu adevărat caracter, iar ce îmi place cel mai mult e că jucăm ofensiv, dau goluri și aici vreau să apăs, creăm fotbal. Asta e cel mai important. Știți foarte bine că am fost foarte criticați în ultimii ani că practicam un fotbal foarte defensiv, dar și acela a fost eficient, pentru că ne-a adus titlurile de campioană pe care le știți cu toții.

Stilul s-a schimbat odată cu venirea lui Mandorlini. Vom vedea dacă vom avea succes și cu acest stil spectaculos, cu multe goluri, dar echipa e la maximum 50-60% din potențial. Trebuie doar să creștem din punct de vedere fizic, să armonizăm jucătorii care au venit pe ultima sută de metri, iar eu cred că CFR va fi una dintre forțele acestui campionat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani.

Reclamă

Le spun celorlalte rivale să nu își facă de pe acum planurile, pentru că CFR va fi acolo, se va bate la titlu și va încerca în continuare, la fel ca în derby-ul cu U Cluj, să facă fotbal spectacol. Ăsta e ADN-ul pe care trebuiue să îl avem toți, să facem spectacol, să dăm goluri, așa cum s-a întâmplat și în acest derby de la Cluj”, a spus Neluţu Varga la fanatik.ro.

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce FCSB a învins-o pe Poli Iaşi

Gigi Becali a avut o reacţie savuroasă atunci când a vorbit despre victoria celor de la FCSB în faţa lui Poli Iaşi. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de mulţumit de succesul echipei sale, remarcând faptul că a înregistrat cinci victorii, din tot atâtea meciuri, în Liga 1.

Pe de altă parte, Gigi Becali a mai declarat că nu se pune problema ca Mihai Pintilii să plece de la echipă, mărturisind că discuţia despre o eventuală plecare a antrenorului secund de la FCSB a avut loc în urmă cu aproape jumătate de an.

Reclamă 4 / 0/3

„Aduceţi-ne echipe, nu mai avem cu cine să jucăm. Nu am avut emoţii aseară, a fost mingea numai la noi. Numai Compagno a avut trei singur cu portarul. Echipa e prea puternică. Şi la 2-1, nici nu s-au apropiat de careu, ne apăram sus.

(N.r. despre plecarea lui Mihai Pintilii) Asta e invenţie, a fost o discuţie acum 5-6 luni. I-am spus eu lui Pinti să-i spună lui Chiricheş că nu sunt supărat pe el. A făcut o greşeală, nu trebuie să o mai facă, nimeni. S-a întâmplat. Nu sunt supărat pentru că era greu să-i scoatem pe Nordsjaelland. Ne băteau în prelungiri.

Pe mine mă interesează doar Liga Campionilor, să ne lăsaţi să ne pregătim. Am cinci din cinci (n.r. victorii în Liga 1). Nordsjaelland bătea pe oricine.

Din fotoliul se face cinci din cinci. Din sufragerie să faci cinci din cinci.

Locul 1, pluton. 20 de puncte avans. Să se bată toţi pe locul 2. Să mă distrez eu din fotoliu. Locul 1 FCSB, locul doi Craiova, la 20 de puncte distanţă. Locul trei CFR Cluj, la 21 de puncte diferenţă, locul 4 Rapid, la 28 de puncte diferenţă. Aduceţi-ne echipe”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și