Închide meniul

Cristi Balaj critică arbitrajul înainte de FCSB – CFR Cluj: „Am avut un șoc!”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 21:24

Reclamă
Cristi Balaj critică arbitrajul înainte de FCSB – CFR Cluj: Am avut un șoc!”

Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Andrei Chivulete, după Oţelul - CFR Cluj 2-2

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj critică arbitrajul înainte de FCSB – CFR Cluj, partidă care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Președintele campioanei României consideră că echipa lui Dan Petrescu a fost vădit dezavantajată de arbitri, în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj susține că, în mai multe rânduri, liniile trase în camera VAR, pentru a stabili dacă un jucător se afla în poziție de ofsaid, au fost așezate în mod eronat, în dezavantajul campioanei României.

Cristi Balaj critică arbitrajul înainte de FCSB – CFR Cluj

În plus, oficialul din Gruia lasă de înțeles că greșelile de arbitraj flagrante, împotriva CFR-ului, ar fi cu intenție.

„Supărarea a fost imensă și a venit după ceva timp când am fost rugat de patron să nu mai vorbesc despre arbitraj. Știu ce înseamnă să arbitrezi, știu cum e să greșești, dar nu știu cum e să greșești și să ai o corecție din partea VAR-ului.

Nu îi condamn pe cei care greșesc în meciuri, dar am o problemă cu cei care nu își corectează greșeala nici după ce a văzut că nu a luat inițial decizia corectă.

Reclamă

Nu sunt eu deținătorul adevărului, nici Kyros Vassaras, dar eu prezint niște argumente telespectatorului și el decide. Ivan a fost în ofsaid, pentru că liniile au fost trase greșit.

Trecem la următoarea fază de la meciul cu Craiova, jucat de noi în deplasare. S-a tras altfel linia. Ivan era aplecat, dar linia s-a tras de la gheata sa. Scot în evidență modul în care CCA trage liniile. Când e în defavoarea CFR-ului, linia s-a tras la umăr.

Telespectatorii să încerce să-și întindă acasă un picior în spate, să vadă că automat te întinzi spre față. Și atunci de ce se trage linia la gheată?

Reclamă 4 / 0/3

La meciul cu Rapid am avut un șoc, au tras linia greșit, după au revenit. S-a tras pe la picior sau pe la umăr de fiecare dată când a fost în dezavantajul CFR-ului.

Cine stabilește pe unde trece linia? Omul, nu? Poți să și greșești, nu știu, noi doar scoatem în evidență mai multe greșeli!”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Bănel Nicoliță a dezvăluit atuul FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor spune că suporterii reprezintă atuul celor de la FCSB, care le-ar putea aduce victoria în meciul cu CFR Cluj.

„Cu 50.000 în spate nu ai cum să nu câștigi meciul. E un plus și FCSB datorită suporterilor a ajuns unde este acum. La FCSB, suporterii au fost tot timpul, la bine și la rău”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Partida FCSB – CFR Cluj este programată duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și