Închide meniul

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași – CFR Cluj 3-3: „Toate deciziile au fost în defavoarea noastră”

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 21:29

Reclamă
Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași – CFR Cluj 3-3: Toate deciziile au fost în defavoarea noastră”

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași - CFR Cluj 3-3

Cristi Balaj, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași – CFR Cluj 3-3! Președintele formației din Gruia i-a criticat dur pe oficialii de la partida care a avut loc în Copou, după ce aceștia i-au anulat un gol echipei pregătite de Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Poli Iași și CFR Cluj a contat pentru etapa cu numărul 16 a sezonului de Liga 1. Duelul dintre cele două formații a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași – CFR Cluj 3-3! Ce a transmis președintele ardelenilor

Principalul motiv pentru atacul lui Cristi Balaj a fost faptul că, în minutul 69, oficialii de la partida cu Poli Iași i-au anulat reușita lui Daniel Bîrligea, pe motiv de offside.

În timpul partidei, președintele de la CFR Cluj a fost vizibil deranjat de această decizie, iar la final, a oferit prima reacție despre faza controversată din meci:

„Am văzut călcâiul clar mai în spate! Nu a fost offside! Călcâiul apărătorului a fost mai în spate. Sunt convins că nu a fost offside. Linia nu a fost trasă cum trebuie. A fost trasă prin călcâi, nu în spatele călcâiului, cum ar fi trebuit. Au luat în considerare și mâna atacantului, iar mâna nu se ia în considerare.

Reclamă
Reclamă 4

Toate deciziile la VAR la offside au fost în defavoarea noastră! E greu să câștigi dacă primești 3 goluri, dar chiar și în aceste condiții consider că a fost o greșeală majoră de arbitraj. Asta fără să implicăm gazdele. Publicul a fost exemplar, conducerea ospitalieră”, a spus Cristi Balaj, după meci, potrivit prosport.ro.

Poli Iași – CFR Cluj 3-3

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 16-a din Liga 1. Ieşenii au condus cu 2-0 în minutul 22, clujenii au revenit şi au avur 3-2 la pauză.

Ieşenii au început tare meciul de pe teren propriu cu echipa clujeană, iar Harrison a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Ispas. În minutul 22, Katanec a finalizat pentru un 2-0 neaşteptat şi clujenii au avut o reacţie extraordinară, notează news.ro.

Reclamă

Avounou a redus din diferenţă în minutul 27, apoi Ajeti a înscris cu un şut din careu, în minutul 39, egalând. Oaspeţii au avut o bară, în minutul 41, dar au reuşit să treacă în avantaj cu golul din minutul 44, când a marcat Otele.

Intraţi cu avantaj la pauză, clujenii au fost egalaţi în minutul 62, când Harrison a reuşit dubla şi a făcut 3-3. Bîrligea a înscris şi el în minutul 69, dar golul a fost anulat pentru poziţia de ofsaid a autorului golului şi clujenii au căzut psihic, fiind dominaţi pe final, dar rezultatul meciului a fost 3-3. După această partidă, CFR are 31 de puncte şi a devenit lider în clasament, la egalitate cu FCSB. Poli Iaşi are 18 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și