Închide meniul

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași – CFR Cluj 3-3: „Toate deciziile au fost în defavoarea noastră”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 21:29

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași – CFR Cluj 3-3: Toate deciziile au fost în defavoarea noastră”

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași - CFR Cluj 3-3

Cristi Balaj, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași – CFR Cluj 3-3! Președintele formației din Gruia i-a criticat dur pe oficialii de la partida care a avut loc în Copou, după ce aceștia i-au anulat un gol echipei pregătite de Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Poli Iași și CFR Cluj a contat pentru etapa cu numărul 16 a sezonului de Liga 1. Duelul dintre cele două formații a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din Poli Iași – CFR Cluj 3-3! Ce a transmis președintele ardelenilor

Principalul motiv pentru atacul lui Cristi Balaj a fost faptul că, în minutul 69, oficialii de la partida cu Poli Iași i-au anulat reușita lui Daniel Bîrligea, pe motiv de offside.

În timpul partidei, președintele de la CFR Cluj a fost vizibil deranjat de această decizie, iar la final, a oferit prima reacție despre faza controversată din meci:

„Am văzut călcâiul clar mai în spate! Nu a fost offside! Călcâiul apărătorului a fost mai în spate. Sunt convins că nu a fost offside. Linia nu a fost trasă cum trebuie. A fost trasă prin călcâi, nu în spatele călcâiului, cum ar fi trebuit. Au luat în considerare și mâna atacantului, iar mâna nu se ia în considerare.

Reclamă

Toate deciziile la VAR la offside au fost în defavoarea noastră! E greu să câștigi dacă primești 3 goluri, dar chiar și în aceste condiții consider că a fost o greșeală majoră de arbitraj. Asta fără să implicăm gazdele. Publicul a fost exemplar, conducerea ospitalieră”, a spus Cristi Balaj, după meci, potrivit prosport.ro.

Poli Iași – CFR Cluj 3-3

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 16-a din Liga 1. Ieşenii au condus cu 2-0 în minutul 22, clujenii au revenit şi au avur 3-2 la pauză.

Ieşenii au început tare meciul de pe teren propriu cu echipa clujeană, iar Harrison a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Ispas. În minutul 22, Katanec a finalizat pentru un 2-0 neaşteptat şi clujenii au avut o reacţie extraordinară, notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Avounou a redus din diferenţă în minutul 27, apoi Ajeti a înscris cu un şut din careu, în minutul 39, egalând. Oaspeţii au avut o bară, în minutul 41, dar au reuşit să treacă în avantaj cu golul din minutul 44, când a marcat Otele.

Intraţi cu avantaj la pauză, clujenii au fost egalaţi în minutul 62, când Harrison a reuşit dubla şi a făcut 3-3. Bîrligea a înscris şi el în minutul 69, dar golul a fost anulat pentru poziţia de ofsaid a autorului golului şi clujenii au căzut psihic, fiind dominaţi pe final, dar rezultatul meciului a fost 3-3. După această partidă, CFR are 31 de puncte şi a devenit lider în clasament, la egalitate cu FCSB. Poli Iaşi are 18 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și