Închide meniul

Poli Iaşi – CFR Cluj 3-3! Ardelenii au trecut pe primul loc, după un „meci nebun” cu 6 goluri în total şi 5 doar într-o repriză!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2023, 20:41

Poli Iaşi – CFR Cluj 3-3! Ardelenii au trecut pe primul loc, după un „meci nebun cu 6 goluri în total şi 5 doar într-o repriză!

Poli Iaşi - CFR Cluj 3-3! Ardelenii au trecut pe primul loc

CFR Cluj - Poli Iaşi / Hepta

Meciul Poli Iaşi – CFR Cluj 3-3, din prima etapă a returului sezonului regulat, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii lui Andrea Mandorlini au trecut momentan pe primul loc în Liga 1 chiar dacă nu au câştigat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi FCSB au acelaşi număr de puncte, 31, dar ardelenii au un golaveraj mai bun. CFR Cluj venea după înfrângerea la limită cu Hermannstadt. Gruparea din Gruia a rămas cu o singură victorie în ultimele cinci etape, dar a profitat de paşii greşiţi făcuţi de rivalele din lupta pentru titlu.

Poli Iaşi – CFR Cluj 3-3 LIVE TEXT

Min. 90+6: Fluier final! Poli Iaşi – CFR Cluj s-a încheiat 3-3 după un meci „nebun”!

Min. 71: Un gol înscris de Bîrligea a fost anulat cu VAR!

Min 62: Poli Iași – CFR Cluj 3-3! Harrison a reușit „dubla”, după ce a primit o pasă excelentă de la Ispas! A șutat la colțul scurt, din interiorul careului.

Reclamă

Min 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min 44: Poli Iași – CFR Cluj 2-3! Nebunie imensă în Copou! Otele a dus-o pe CFR la conducere, cu o lovitură de cap, din interiorul careului

Reclamă 4 / 0/3

Min 42: Ocazie uluitoare pentru CFR Cluj! Elevii lui Mandorlini au asediat-o total pe Poli Iași! După mai multe șuturi din careu, dar și o bară, oaspeții nu au reușit să trimită mingea în poarta lui Silviu Lung Jr.

Min 39: Poli Iași – CFR Cluj 2-2! Ardelenii au revenit în meci! Ajeti a înscris cu un șut puternic, din interiorul careului

Min. 27: Poli Iaşi – CFR Cluj 2-1! Echipa din Gruia a redus din diferenţă prin Avounou, care a înscris din doi metri.

Min. 22: Poli Iaşi – CFR Cluj 2-0! Katanec a majorat diferenţa cu un şut din interiorul careului.

Min. 11: Poli Iaşi – CFR Cluj 1-0! Harrison a deschis scorul, la capătul unei faze superbe a echipei lui Leo Grozavu.

Min. 1: A început meciul dintre Poli Iaşi şi CFR Cluj.

Echipele de start în Poli Iaşi – CFR Cluj

Reclamă

Poli Iași: S. Lung Jr. – Martac, Samayoa, Katanec, R. Ispas – A. Ciobanu, Bordeianu, Marchioni – A. Gheorghiță, Harrison, Luis Phelipe
Rezerve: Ailenei – Tincu, Jatoba, Fl. Ilie, Belu Iordache, Stefanovici, Itu, A. Roman, R. Ion
Antrenor: Leo Grozavu

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Avounou, Bîrligea, Otele
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich – M. Ilie, R. Filip, Fica, L. Mihai, C. Deac, Juricic
Antrenor: Andrea Mandorlini

Poli Iași (4-2-3-1): Lung – Martac, Samayoa, Katanec, R. Ispas – Bordeianu, Marchioni – Gheorghiță, Roman, Luis Phelipe – Harrison

CFR Cluj (4-4-2): R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Z. Morgan – C. Deac, Muhar, Cvek, Avounou – Bîrligea, Otele

Meciul de pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi va fi arbitrat de Sebastian Colţescu. În cabina VAR vor fi Marian Barbu şi Iulian Dima.

Poli Iaşi este neînvinsă de patru etape. Trupa lui Leo Grozavu vine după trei remize, cu FCU Craiova (1-1), Dinamo (0-0) şi Oţelul (1-1). Ocupă locul 12 în Liga 1.

Andrea Mandorlini anunță o plecare de la CFR Cluj

Jucătorul care a părăsit-o pe CFR Cluj este Jefte Betancor. Atacantul de 30 de ani ar fi intrat într-un conflict cu șefii formației din Gruia, după ce ar fi cerut să fie titular în echipa lui Mandorlini.

La conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași, Andrea Mandorlini a dezvăluit faptul că atacantul nu mai face parte din lotul celor de la CFR Cluj. Tehnicianul echipei din Gruia a dezvăluit faptul că nu a reușit să îi promită lui Jefte postul de titular.

Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are.

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu”, a spus antrenorul formației din Gruia, la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și