Închide meniul

Cristi Balaj a luat atitudine după ce presa din Kosovo a anunţat transferul de 5 milioane de euro al lui Krasniqi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2023, 10:21

Cristi Balaj a luat atitudine după ce presa din Kosovo a anunţat transferul de 5 milioane de euro al lui Krasniqi

Cristi Balaj a luat atitudine după ce presa din Kosovo a anunţat transferul de 5 milioane de euro al lui Krasniqi

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a luat atitudine după ce presa din Kosovo a anunţat transferul de 5 milioane de euro al lui Krasniqi. Jurnaliştii kosovari au anunţat că Bologna a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul lui Krasniqi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj poate da o lovitură de proporţii pe piaţa transferului. Presa din Kosovo susţine că echipa din Gruia a bătut palma cu Bologna, echipă din Seria A, pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Suma transferului ar fi una uriaşă: 5 milioane de euro. Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a evitat să dea un verdict în privinţa anunţului făcut de kosovari.

Cristi Balaj a luat atitudine după ce presa din Kosovo a anunţat transferul de 5 milioane de euro al lui Krasniqi

”Mi-e greu să vorbesc de transferuri, nu discut de transferuri. Nu o dată s-a întâmplat să existe șanse reale și să nu se materializeze.

Aș părea neserios. Sunt convins că atunci când vrei să transferi un jucător, indiferent dacă îl duci sau îl transferăm către alte echipe, partea adversă devine nemulțumită atunci când apar informații în ziar mai multe decât ar trebui.

Este mult mai important clubul, pentru mine, decât a face sau nu anumite declarații”, a spus Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cristi Balaj, anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj

Cristi Balaj, anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj, Oficialul din Gruia a vorbit despre situația ucraineanului, jucător care a adunat doar 23 de minute pentru fosta campioană a României.

Konoplyanka a ajuns la CFR Cluj în perioada de mercato din această vară, din postura de jucător liber de contract. Chiar dacă a reprezentat o lovitură de imagine importantă dată de către „feroviari”, acesta nu a mai jucat de peste o lună pentru echipa lui Andrea Mandorlini.

De atunci, ucraineanul a fost rezervă neutilizată în 3 meciuri consecutive, iar la partida din ultima etapă, pierdută cu scorul de 1-3 pe terenul lui Rapid, acesta nu a făcut parte din lotul lui Andrea Mandorlini. Acum, Cristi Balaj a venit cu explicații:

Reclamă 4 / 0/3

„Konoplyanka nu a fost în lot cu Rapid pentru că a avut anumite probleme medicale. S-a decis să facă recuperarea. La fotbal jucătorii se mai și accidentează. Încă este la noi”, a spus președintele echipei din Gruia, potrivit fanatik.ro.

În cariera sa, vedeta celor de la CFR Cluj a mai jucat pentru: Dnipro, Sevilla, Schalke, Șahtior și Cracovia. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2015, atunci când valora suma de 25 de milioane de euro. În momentul de față este cotat la 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și