Închide meniul

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea: „O exprimare nefericită”

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 12:31

Reclamă
Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea: O exprimare nefericită”

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea. Oficialul celor de la CFR Cluj a vorbit despre situația creată de fotbalistul fostei campioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a oferit o declarație sinceră după victoria echipei din Gruia, împotriva celor de la UTA Arad, cu scorul de 3-1. Jucătorul a menționat că jocul echipei este unul mult mai bun de la plecarea lui Dan Petrescu.

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea. Oficialul a dat vina pe o neînțelegere

Oficialul fostei campioane, Cristi Balaj, i-a luat apărarea lui Daniel Bîrligea. Acesta a spus că fotbalistul nu a vrut să îl critice pe Dan Petrescu și că a fost vorba despre o „exprimare nefericită”.

„În primul rând, Dan Petrescu a lăsat un nucleu de jucători buni și o echipă bună. Îmi spuneau că nicidecum n-ar fi dorit să apară în presă titlurile la adresa lui Petrescu, pentru că nimeni dintre foștii jucători nici măcar nu s-au gândit vreodată la altceva decât la aprecieri față de Petrescu.

Rugămintea ar fi să subliniați faptul că Mandorlini a mulțumit pentru moștenirea lăsată de Petrescu. Nu s-a gândit să acuze. Bîrligea a fost fericit pentru șansa pe care Petrescu i-a dat-o.

Reclamă

Faptul că e component al României U21 i se datorează și lui Petrescu și știu din discuțiile pe care le-am avut cu el că are respect și o datorie morală pentru el. Probabil a fost un misunderstanding, o exprimare nefericită”, a spus Balaj, pentru digisport.ro.

Daniel Bîrligea a debutat la CFR Cluj chiar în mandatul lui Dan Petrescu. Se întâmpla pe 5 februarie 2022, într-o partidă cu Universitatea Craiova, terminată la egalitate, scor 1-1. Atunci, tânărul atacant a jucat doar 3 minute pentru echipa din Gruia.

De atunci, jucătorul a adunat 45 de prezenție în tricoul clujenilor și a marcat 11 goluri. În cariera sa a mai evoluat pentru Palermo și Teramo. În prezent, este cotat la 700.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Bîrligea, „săgeţi” către Dan Petrescu după UTA – CFR Cluj 1-3

Daniel Bîrligea a trimis câteva „săgeţi” către Dan Petrescu după UTA – CFR Cluj 1-3. Bîrligea spune că jocul echipei cu Mandorlini s-a schimbat în bine, iar echipa are mai multe ocazii.

Mai mult, Bîrligea a spus că echipa nu mai aleargă mult nici în faza de apărare, aşa cum se întâmpla în mandatul lui Dan Petrescu.

„Să am încredere în mine şi trebuie să dai totul pe teren pentru că nimeni nu îţi dă nimic. Să zicem că s-a schimbat în bine, se vede şi pe teren. Avem ocazii, nu alergăm mult pe apărare.

E frumos să joci un fotbal cu posesie, să ai ocazii. Până nu o să fie nimic concret, momentan sunt aici. Poate să fie la anul, peste 5 ani, eu o să dau totul pe teren aici. Ne ajută pentru moral pentru că suntem o echipă nouă, au venit 10 jucători. Vom încerca să trecem şi vom vedea la finalul dublei cu Adana”, a spus Bîrligea, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și