Închide meniul

UTA Arad – CFR Cluj 1-3. Echipa lui Andrea Mandorlini a obţinut a doua victorie a sezonului

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2023, 23:15

Reclamă
UTA Arad – CFR Cluj 1-3. Echipa lui Andrea Mandorlini a obţinut a doua victorie a sezonului

UTA Arad - CFR Cluj LIVE TEXT

Jucătorii lui CFR Cluj / Profimedia

UTA Arad – CFR Cluj 1-3! Echipa lui Andrea Mandorlini a obţinut a doua victorie a sezonului în deplasarea de la Arad. Bîrligea, autogolul lui Carp şi reuşita lui Yeboah au adus victoria clujenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru CFR Cluj, acesta a fost ultimul meci înaintea primei manşe din turul 2 preliminar Conference League, acolo unde echipa din Gruia va întâlni formaţia turcă Adana Demirspor. Partida tur de joia viitoare va avea loc pe stadionul dr. Constantin Rădulescu.

Prima repriză de la Arad a fost una cu multe evenimente. A fost, mai întâi, golul spectaculos al lui Cooper, care a deschis scorul pentru UTA în minutul 27. Oaspeţii au egalat după doar două minute, când o fază purtată de Manea şi Jefte Betancort a fost finalizată de Bîrligea. În minutul 34 Carp l-a faultat în careu pe Bîrligea şi arbitrul Găman a dictat penalty, executat de Jefte Betancor şi apărat de Florin Iacob în minutul 39. Totuşi, la faza următoare, Carp a trimis mingea în propria poartă şi CFR a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Repriza s-a încheiat cu o ploaie torenţială care a inundat zona băncilor de rezerve de pe stadionul arădean.

În repriza secundă Yeboah a majorat diferenţa de pe tabelă în favoarea oaspeţilor, stabilind scorul final, 3-1 pentru CFR, care, cu şase puncte, este noul lider al Ligii 1.

UTA – CFR Cluj 1-3

Min. 90+8: FINAL DE MECI! CFR Cluj a obţinut a doua victorie a sezonului şi s-a instalat pe primul loc al Ligii 1.

Reclamă

Min. 85: GOOOL CFR Cluj! Yeboah a marcat al treilea gol al clujenilor.

Min. 45+8: Pauză! CFR Cluj o conduce cu 2-1 pe UTA după încheierea primei reprize.

Min. 40: Autogol UTA! Cătălin Carp şi-a trimis mingea în propria poartă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 34: PENALTY pentru CFR Cluj! Arbitrul Găman acordă lovitură de la 11 metri pentru ardeleni, după ce s-a consultat cu cei din cabina VAR. Florin Iacob a apărat al doilea penalty în acest sezon.

Min. 29: GOOOL CFR Cluj! Bîrligea a egalat. Nebunie totală la Arad.

Min. 27: GOOOL UTA! Cooper a deschis scorul cu un şut de la marginea careului.

Min. 1: A început partida!

UTA: Fl. Iacob – Carp, Benga, Markov, Abeid – Dumitrașcu, C. Mihai – Stahl, Fabry, R. Pop – Cooper

Rezerve: Kucher – Iurasciuc, Mustacă, Roganovic, Stroungis, Nortey, Marku, Leidsman

Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă

CFR Cluj: Sava – Cr. Manea, Mogoș, Ajeti, Țîru, Camora – R. Filip, Muhar, Cvek – Jefte, Bîrligea

Rezerve: Hindrich – Morgan, Kresic, Gneba, Fica, Deac, Otele, Krasniqi, Yeboah

Antrenor: Andrea Mandorlini

UTA Arad – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 21:30! Clujenii, la ultimul test înaintea meciului din Conference League

CFR Cluj a trecut prin schimbări importante în această vară, dar a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1. Echipa lui Andrea Mandorlini a învins cu 2-0 nou-promovata Poli Iaşi, în prima etapă a noului sezon.

De partea cealaltă, UTA Arad a jucat cu altă nou-promovată. Echipa lui Mircea Rednic a evoluat în primul meci al noului sezon la Galaţi, acolo unde a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Oţelul.

Sezonul trecut, CFR Cluj a încheiat pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1, în timp ce uta a încheiat pe locul 13, fiind nevoită să dispute barajul de menţinere cu Gloria Buzău. După 0-0 în deplasare, UTA s-a impus cu 5-1 pe teren propriu.

CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic!

CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic. Croatul în vârstă de 27 de ani a fost împrumutat pentru acest sezon de CFR Cluj, ardelenii având şi opţiunea unui transfer definitiv.

Anton Kresic a fost împrumutat de la echipa croată HNK Rijeka. În cariera lui croatul a evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare din Italia: Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, l-a pregătit în trecut pe Anton Kresic la Cremonese, în Serie B şi la Padova, în Serie C.

Cotat la 400.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Anton Kresic a jucat în 17 meciuri sezonul trecut pentru Rijeka.

Anton Kresic este al 8-lea transfer al lui CFR Cluj în această vară. Philip Otele, Vasile Mogoș, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti, Matija Boben, Durel Avounou și Ziv Morgan, adus împrumut, sunt ceilalţi 7 jucători cu care ardelenii au semnat vara aceasta.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate Vezi toate știrile
Citește și