Închide meniul

Cristi Balaj a tras linie la final de 2022! Ce a declarat oficialul de la CFR Cluj: „Rezultatele puteau fi mai bune!”

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 15:03

Reclamă
Cristi Balaj a tras linie la final de 2022! Ce a declarat oficialul de la CFR Cluj: „Rezultatele puteau fi mai bune!

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj, oficialul de la CFR Cluj, a tras linie la final de 2022. Fostul arbitru le este recunoscător fanilor clujeni pentru susţinere, chiar dacă rezultatele puteau fi şi mai bune de atât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a încheiat anul pe locul 2, la un singur punct distanţă de trupa lui Gică Hagi, Farul. Clujenii încheie 2022 cu al cincilea titlu obţinut consecutiv, şi de asemenea sunt calificaţi în primăvara europeană, acolo unde se vor duela cu Lazio.

Cristi Balaj a tras linie la final de 2022. Ce a declarat oficialul CFR Cluj

Cristi Balaj a declarat că cel mai important lucru realizat în 2022 a fost faptul că suporterii s-au apropiat şi mai mult de echipă. Mai mult decât atât, preşedintele din Gruia a mai mărturisit că jucătorii au obţinut maximum, având în vedere numărul colosal de partide pe care jucătorii le-au disputat.

„Cel mai măreț lucru realizat a fost apropierea și demonstrația suporterilor, că au fost alături de noi la meciurile importante. Indiferent că a fost atunci când s-a câștigat campionatul, indiferent că vorbim de calificarea în Conference League sau în primăvara europeană. Sau de accederea în Cupa României sau că suntem la un punct distanță de lider.

Suntem mândri că suporterii CFR Cluj au fost alături de noi și, nu în ultimul rând, pentru rezultatele obținute. Puteau fi mai bune, dar nu putem nici să ștergem cu buretele tot ce s-a întâmplat până în acest an. Jucătorii noștri au evoluat în 39 de partide oficiale. Ne-au fost nouă greu, dar lor, care au fost în teren”, a declarat Cristi Balaj, într-un interviu pentru pagina oficială a celor de la CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj negociază cu un fost jucător din Premier League și Bundesliga

CFR Cluj negociază cu un fost jucător din Premier League și Bundesliga. Este vorba despre Max Meyer, mijlocașul de 27 de ani care în prezent evoluează în Elveția, la FC Luzern.

Dan Petrescu pregătește campania de transferuri din această iarnă, după ce și-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în 2029.

Campioana României a început discuțiile pentru mutarea răsunătoare, notează Romanian Football. Meyer era considerat un jucător de mare perspectivă pentru fotbalul din Germania, în urmă cu câțiva ani când strălucea în Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

El a bifat 4 selecții la națională sub comanda lui Joachim Low, reușind să înscrie și un gol. De asemenea, Meyer a adunat 24 de apariții la selecționata U21, pentru care a marcat de 7 ori.

Dan Petrescu vrea să întărească linia mediană a CFR-ului, iar Max Meyer este considerat soluția ideală. Mijlocașul de 27 de ani are experiență în campionatele de top din Europa. Germanul s-a făcut cunoscut în tricoul celor de la Schalke, Koln și Crystal Palace.

Meyer a bifat 156 de apariții în Bundesliga și 46 de partide în Premier League. Meyer a evoluat la Schalke în perioada 2013-2018, apoi a ajuns liber de contract la Crystal Palace, unde a jucat până în iarna anului 2021.

Cota de piață a lui Max Meyer a „explodat” în urmă cu 4 ani. La vremea respectivă, mijlocașul german valora 20 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. În prezent, cota lui de piață a scăzut la 700.000 de euro.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:42

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

8:18

„Spectacol mare de tot!” Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

22:50 31 mai

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și