Închide meniul

Cristi Balaj a vorbit despre problemele de la CFR Cluj. Ce a spus despre Ciprian Deac și Mario Camora

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 17:44

Cristi Balaj a vorbit despre problemele de la CFR Cluj. Ce a spus despre Ciprian Deac și Mario Camora

Cristi Balaj a vorbit despre problemele de la CFR Cluj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a vorbit despre problemele de la CFR Cluj. Oficialul formației din Gruia a făcut dezvăluiri din interior, după ce formația pe care o reprezintă a intrat în criză și nu a reușit să câștige nicio partidă în luna noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă au apărut o serie de zvonuri conform cărora vestiarul clujenilor ar avea de suferit, având în vedere că Ciprian Deac și Mario Camora nu ar mai intra în planurile lui Andrea Mandorlini. Totuși, oficialul a negat aceste lucruri și a vorbit despre viitorul formației.

Cristi Balaj a vorbit despre problemele de la CFR Cluj. Dezvăluiri din vestiarul ardelenilor

Președintele clubului din Gruia a dezvăluit faptul că oamenii de la conducerea clubului își doresc ca Ciprian Deac și Mario Camora să își prelungească contractele, nu să plece de la echipă. De asemenea, acesta a menționat și faptul că ardelenii așteaptă întăriri în pauza competițională din iarnă, pentru a avea șanse mai mari în lupta pentru titlu.

Totodată, a vorbit și despre actuala formă a echipei, care nu a câștigat nicio partidă în această lună.

„Nu e nicio criză la CFR, văd ca este băgat și Camora în discuție, deși el a fost accidentat, de aceea nu a fost introdus. Deac a jucat în ultimul meci, deși venea după o toxiinfecție și a slăbit multe kilograme. E de apreciat.

Reclamă

Și Deac, și Mandorlini au vorbit, au dat declarații, astfel ca nu este nimic de speculat aici. Noi vrem ca Deac și Camora sa își prelungească contractele, ne dorim ca ei să continue la echipă.

De ce nu am câștigat niciun meci în noiembrie? Păi, cum, dacă la 3-3 se anulează gol valabil (n.r. împotriva lui Poli Iași), iar la meciul cu UTA avem 18 șuturi spre poartă și 11 cornere…

Vă rog comparați cu cifrele FCSB din meciul cu Dinamo, au avut două cornere și mult mai puține șuturi la poartă. Un antrenor duce echipa până în careu și Mandorlini a făcut acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Mai departe este inspirație. Vom face finisaje în iarnă. Vom aduce câțiva jucatori, cu siguranță și atacant, lucrăm deja la asta. Vor rămâne majoritatea jucătorilor”, a spus Cristi Balaj, potrivit iamsport.ro.

Andrea Mandorlini ar putea pleca de la CFR Cluj

Viorel Moldovan a analizat situația de la CFR Cluj, după ce echipa a obținut doar trei puncte în ultimele patru etape. Fostul internațional a declarat că pe clujeni îi așteaptă un meci „de foc” și în etapa viitoare, atunci când se vor duela cu Universitatea Craiova.

„Te duci la Craiova, iar în cazul în care nu câştigi e al cincilea joc consecutiv fără victorie. Deja constatăm o scădere a turaţiei comparativ cu debutul sezonului la CFR. Trebuie să câştigi la CFR, să fii acolo!

Sunt prea puţine trei puncte în patru meciuri. Pentru mine CFR a obţinut prea puţin! Oricum deja au apărut zvonuri referitoare la o posibilă înlocuire!”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și