Închide meniul

Aly Abeid, prezentat oficial la CFR Cluj! Primul transfer realizat de Adrian Mutu în Gruia

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 16:37

Reclamă
Aly Abeid, prezentat oficial la CFR Cluj! Primul transfer realizat de Adrian Mutu în Gruia

Aly Abeid, prezentat oficial la CFR Cluj

Aly Abeid, prezentat la CFR Cluj/ Facebook CFR Cluj

Aly Abeid a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu UTA, în această iarnă, şi a semnat imediat cu formaţia din Gruia. Abeid este primul jucător care semnează cu clujenii, după ce Adrian Mutu a preluat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj le-a plătit celor de la UTA suma de 100.000 de euro, în schimbul fundaşului stânga de 26 de ani.

Aly Abeid, prezentat oficial la CFR Cluj

Aly Abeid a fost transferat de UTA în vara lui 2022, bifând 45 de meciuri în tricoul formaţiei antrenate de Mircea Rednic. La CFR Cluj, Abeid se va lupta pentru un post de titular cu Cristi Manea, celălalt fundaş stânga din lotul clujenilor.

Aly Abeid este al şaselea transfer realizat de CFR Cluj, în această iarnă. Clujenii s-au mai înţeles cu Omar El Kaddouri, Kader Keita, Petar Mamim, Alan Aussi şi Peter Michael.

„Bine ai venit, Aly Abeid!

Reclamă

Cluburile CFR 1907 Cluj și UTA Arad au ajuns la un acord privind transferul apărătorului Aly Abeid!

Fundașul mauritan, în vârstă de 26 de ani, vine în Gruia după un sezon și jumătate petrecut la UTA Arad, perioadă în care a bifat 45 de apariții. De-a lungul carierei, Abeid a evoluat și în Franța, la Valenciennes, dar și în Spania pentru AD Alcorcón și Levante

Căpitan al Echipei Naționale a Mauritaniei, Aly Abeid a bifat 53 de meciuri pentru reprezentativa țării sale, reușind să marcheze de trei ori. Alături de aceasta, noul nostru fundaș de bandă a participat, în ianuarie, la Cupa Africii pe Națiuni unde a reușit să se califice, în premieră, în optimile de finală ale competiției

Reclamă 4 / 0/3

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a anunţat CFR Cluj, pe conturile oficiale de socializare.

Reacţia lui Adrian Mutu după ce formaţia pe care o antrenează, CFR Cluj, a fost numită „echipa melcilor”

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, fiind primul meci pe care „Briliantul” îl pierde pe banca ardelenilor. Antrenorul lui CFR Cluj consideră că este exagerat ca echipa lui să fie numită aşa. Ardelenii au ajuns pe locul 3 în urma înfrângerii suferite acasă cu Rapid.

„Eu cred că se exagerează (n.r: cu astfel de caracterizări precum ‘echipa melcilor’). Da, nu am fost cei mai rapizi și poate am schimbat greu mingea de pe o parte pe alta. Pentru a-i face să-și piardă distanțele probabil trebuia să fim mult mai rapizi și să avem răbdare mult mai multă, dar au fost și multe greșeli neforțate care ne-au costat în joc.

Neinspirați la ultima pasă, pentru că am avut câteva șanse bune și puteam să dăm gol. Nu am fost nici echipa melcilor. Când ai posesie de 65% și vreo 580 de pase făcute… Cam lenți ca să îi desfacem. Aici sunt de acord, dar mi se pare prea mult, o exagerare.

Când iei în minutul 9 gol normal că se schimbă puțin paradigma meciului și începe să fie un meci diferit pentru că Rapidul s-a închis și au avut și câteva ocazii importante pe contraatac, dar asta s-a întâmplat și în meciul cu Petrolul”, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și