Închide meniul

Cristi Balaj, anunţ despre viitorul lui Ermal Krasniqi: „E greu să rezişti!”. Ce şanse sunt să rămână la CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 11:37

Cristi Balaj, anunţ despre viitorul lui Ermal Krasniqi: „E greu să rezişti!. Ce şanse sunt să rămână la CFR Cluj

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj

Ermal Krasniqi s-a bucurat după un gol marcat pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Cristi Balaj a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Ermal Krasniqi. Atacantul în vârstă de 24 de ani a impresionat în tricoul lui CFR Cluj şi ar putea prinde transferul carierei. Preşedintele campioanei României a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă cu jucătorul din Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a resemnat deja şi se aşteaptă ca noul star din Gruia să plece la finalul sezonului. E sigur că Neluţu Varga nu va putea refuza ofertele de milioane de euro pe care le va primi pentru fotbalistul venit în startul acestui an la CFR Cluj.

Cristi Balaj, anunţ despre viitorul lui Ermal Krasniqi

Cu o cotă de piaţă de 700.000 de euro, Krasniqi are 4 goluri şi o pasă decisivă în cele 9 meciuri din Liga 1. Balaj îi prevede un viitor spectaculos.

Eu zic ca da, îl putem păstra, dar rămâne de văzut pentru că atunci când apare o ofertă tentantă e greu ca să reziști. Nu ne mai surprinde. Nu a fost nimic surprinzător pentru că îl vedem și la antrenamente.

Ce îmi place e modestia pe care o are. De fapt toți jucătorii de acum de la CFR are o modestie aparte. Sunt jucători cu caracter incredibil. Zâmbesc când te văd, când te întâlnești cu ei, când discuți cu ei.

Reclamă

E incredibil! Cum se pregătesc, seriozitatea pe care o au, pofta de antrenament, de joc, chiar dacă joacă ultimele 10 minute sau sunt titulari, comportamentul e același„, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Ermal Krasniqi tocmai a marcat un gol de generic în CFR Cluj – U Cluj! Atacantul campioanei a înscris spectaculos cu călcâiul, la finalul unei faze superbe. Jucătorii lui Dan Petrescu au făcut șah-mat defensiva „şepcilor roșii” și au dus scorul la 2-0, în minutul 32 al derby-ului din Gruia

Jucătorul de 24 de ani a reluat spectaculos cu călcâiul în plasă, după o fază de vis reușită de Cristi Manea și Ciprian Deac. Cei doi au pus în scenă o combinație superbă de pase, în flancul drept, încheiată cu centrarea lui Manea. Fundașul CFR-ului i-a pasat lui Krasniqi în fața porții, iar vârful din Kosovo a trimis în mare stil pe lângă goalkeeper-ul lui U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, convins că Ermal Krasniqi va pleca pe bani mulţi

Dan Petrescu este convins că Ermal Krasniqi va pleca de la CFR Cluj la finalul acestui sezon. Atacantul de 24 de ani a avut evoluţii remarcabile după transferul la campioana României şi poate prinde un transfer uriaş. „Bursucul” e sigur că va rămâne fără noua sa „perlă” din Gruia. A avut o reacţie categorică la finalul remizei cu Lazio, care a dus la eliminarea lui CFR Cluj din Conference League.

Krasniqi este un jucător fantastic, nu cred că am norocul să îl antrenez prea mult. Cred că în 2-3 luni pleca. Dacă şi marca două goluri azi, cred că pleca chiar de azi. Krasniqi poate să joace oriunde, la orice echipă, fără probleme!„, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Krasniqi a fost transferat de la Ballkani în această iarnă, pentru 200.000 de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și