Închide meniul

Ermal Krasniqi, gol de generic în CFR Cluj – U Cluj! Atacantul campioanei a marcat cu călcâiul

Cosmin Cioboată Publicat: 13 martie 2023, 21:31

Reclamă
Ermal Krasniqi, gol de generic în CFR Cluj – U Cluj! Atacantul campioanei a marcat cu călcâiul

Ermal Krasniqi a înscris un gol superb în derby-ul CFR Cluj - U Cluj

Ermal Krasniqi a înscris un gol superb în derby-ul CFR Cluj - U Cluj / Profimedia

Ermal Krasniqi a marcat un gol de generic în CFR Cluj – U Cluj! Atacantul campioanei a înscris spectaculos cu călcâiul, la finalul unei faze superbe. Jucătorii lui Dan Petrescu au făcut șah-mat defensiva „Șepcilor roșii” și au dus scorul la 2-0, în minutul 32 al derby-ului din Gruia. Krasniqi a ajuns la 4 goluri marcate în actualul sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a făcut instrucție cu marea rivală din oraș. La pauză, campioana României conducea cu 3-0.

Ermal Krasniqi, gol de generic în CFR Cluj – U Cluj! Atacantul campioanei a marcat cu călcâiul

Cel mai frumos gol al primei reprize a fost înscris de Ermal Krasniqi. Jucătorul de 24 de ani a reluat spectaculos cu călcâiul în plasă, după o fază de vis reușită de Cristi Manea și Ciprian Deac.

Cei doi au pus în scenă o combinație superbă de pase, în flancul drept, încheiată cu centrarea lui Manea. Fundașul CFR-ului i-a pasat lui Krasniqi în fața porții, iar vârful din Kosovo a trimis în mare stil pe lângă goalkeeper-ul lui U Cluj.

Ermal Krasniqi a marcat un gol superb în CFR Cluj - U Cluj
Ermal Krasniqi a marcat un gol superb în CFR Cluj – U Cluj / Captură Orangesport

Ermal Krasniqi a marcat 4 goluri în 9 apariții pentru U Cluj, în sezonul regular din Liga 1. El și-a trecut în cont și un assist.

Reclamă

375.000 de euro este cota de piață a lui Ermal Krasniqi, potrivit transfermarkt.com.

Atacantul de 24 de ani a fost transferat de CFR în ianuarie, de la FC Ballkani, în schimbul a 200.000 de euro.

Dănuț Lupu l-a criticat pe Ermal Krasniqi

Dănuț Lupu l-a criticat pe Ermal Krasniqi, fotbalistul kosovar de la CFR Cluj care l-a impresionat pe Dan Petrescu în a doua parte a sezonului. Fostul internațional crede că Krasniqi mai are însă multe de demonstrat până sa poată fi considerat un jucător de mare calitate.

Reclamă 4 / 0/3

După „dubla” CFR Cluj – Lazio din Conference League, în spațiul public a apărut informația că Ermal Kraqsniqi a intrat pe radarul italienilor. Dănuț Lupu s-a amuzat pe seama zvonului și a anunțat că atacantul de 24 de ani nu valorează nici 5 milioane de euro.

„Hai să-l lăsăm să joace șase luni și după aia vorbim. Are niște calități. Dar dacă joci de două ori bine nu înseamnă că poți să spui ‘vreau 5 milioane pe tine’. E un jucător care are potențial, dar nu de cinci milioane cred eu acum. Îți dai seama dacă mai dădea și gol: 15 milioane de euro!”, a spus Dănuț Lupu, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și