Închide meniul

Cristi Balaj anunță noi transferuri la CFR Cluj: „Suntem în discuţii cu 3 atacanţi!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 23:56

Cristi Balaj anunță noi transferuri la CFR Cluj: Suntem în discuţii cu 3 atacanţi!”

Cristi Balaj anunță noi transferuri la CFR Cluj

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj anunță noi transferuri la CFR Cluj! La finalul partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2, care a contat pentru etapa a 29-a a Ligii 1, Balaj a dezvăluit că formația din „Gruia” își dorește să mai transfere un atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, campioana României se află pe locul 2 din Liga 1, cu 60 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Cristi Balaj anunță noi transferuri la CFR Cluj

Președintele celor de la CFR Cluj susține că își dorește să mai aducă un „vârf” în „Gruia”, în perioada următoare, motiv pentru care se află în discuții cu trei atacanți.

„Nu sunt mulţumit. Voiam să câştigăm. Nu pot să fiu mulţumit. Nici după cum s-au jucat. Am avut multe ocazii şi în repriza a doua. Ne-am retras pentru că… nu îl avem pe Bîrligea, Malele a plecat. Burcă a plecat.

(n.r. Ce mesaj aveţi pentru Puşcaş?) Atâta timp cât s-a văzut pe teren, mesajul a fost acolo. În rest, i-am spus. Ajung eu să dau mesaje la Puşcaş. Nu ştiu cum a fost Dan Petrescu, am fost mai nervos. Sunt dezamăgit că noi nu am câştigat. Noi abordăm orice meci la victorie. Nu îmi pasă de ce calcule fac alţii. Noi vrem să câştigăm campionatul. Contează să fim pe primul loc la finalul campionatului. Mai sunt meciuri importante, mai este mult.

Reclamă

Căutăm un nou atacant. Suntem în discuţii cu 3 atacanţi, acom vom vedea pe cine vom aduce. Nu vă zic numele”, a declarat Cristi Balaj, pentru primasport.ro.

Ciprian Deac, reacție după Sepsi – CFR Cluj 2-2

Deac a anunțat că fotbaliștii de la CFR Cluj nu au voie să se plângă de oboseală. „Să stăm acasă!”, a transmis veteranul campioanei României.

„Eu cred că prima repriză a fost a noastră, în a doua ne-au presat. Știam că vor veni peste noi. Din păcate nu am menținut avantajul, rezultatul este echitabil. Oboseală? N-ar trebui să existe în mintea noastră. Dacă suntem obosiți, stăm acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa arată foarte bine fizic, ne-am descurcat foarte bine în ultimele meciuri. Janga și-a făcut treaba, marchează meci de meci, eu cred că marcăm meci de meci, asta spune multe, nu pot să decid dacă mai avem nevoie de jucători. Va fi un meci frumos cu U Cluj, un meci al Clujului, toată lumea îl așteaptă, așteptăm să fie o sărbătoare”, a spus Ciprian Deac, conform digisport.ro.

Claudiu Petrila: „Am avut meciuri grele cu Sepsi!”

„A fost un meci greu, știam că asta o să fie aici, am avut meciuri grele cu Sepsi. Am revenit de la 0-1 dar nu am marcat și al treilea gol. A contat absența lui Dan Petrescu, dar ne-am făcut treaba bine și așa. Ei au fost mai proaspeți și au știut și cum să trateze meciul mai bine. Am știut că puteam să urcăm pe primul loc, dar din păcate nu am câștigat. Va fi un derby frumos cu Universitatea Cluj, sperăm să câștigăm și să ne facem fanii fericiți”, a spus și Petrila.

În ultima etapă din sezonul regular, CFR Cluj o va întâlni, acasă, pe U Cluj. Meciul este programat luni, de la ora 20:30.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și