Închide meniul

Cristi Balaj crede că FCSB și Rapid sunt avantajate de arbitri: „Au fost greșeli în favoarea lor”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 octombrie 2023, 17:52

Cristi Balaj crede că FCSB și Rapid sunt avantajate de arbitri: Au fost greșeli în favoarea lor”

Cristi Balaj crede că FCSB și Rapid sunt avantajate de arbitri

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj crede că FCSB și Rapid sunt avantajate de arbitri. Oficialul celor de la CFR Cluj a lansat un atac la adresa rivalelor din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația oficialului din Gruia vine în contextul în care la meciul dintre Hermannstadt și Rapid, au existat mai multe faze controversate. La una dintre acestea, Oroian a avut un contact cu Braun și Pănoiu, dar centralul partidei a lăsat jocul să continuie. De asemenea, Balaj a analizat și situația vicecampioanei, care, potrivit acestuia, este și ea avantajată de arbitri.

Cristi Balaj crede că FCSB și Rapid sunt avantajate de arbitri. Care sunt argumentele președintelui din Gruia

După faza din meciul celor de la Rapid, Balaj a vorbit și despre partidele disputate de către cei de la FCSB. Acesta a menționat faptul că echipa pregătită de Elias Charalambous a câștigat 2 partide cu scorul de 1-0, grație golurilor marcate din lovitură de la 11 metri. Astfel, oficialul crede că vicecampioana este favorizată de arbitri.

„FCSB-ul e avantajată. Au câștigat două jocuri cu 1-0 din lovituri de pedeapsă, din punctul meu de vedere, acordate eronat. Și nu e numai opinia mea… A fost chiar și a lui Kyros Vassaras.

După partida de la Sibiu (n.r Hermannstadt – Rapid 1-1) și meciul cu noi… Au fost greșeli în favoarea lor (n.r. în favoarea celor de la Rapid). Fără a-i acuza însă pe rapidiști, pentru că după cum au jucat cu noi în repriza a doua spun că au meritat să câștige. Trebuie să fim fair-play.

Reclamă

Dar în momentul în care arbitrul scoate mingea din poartă… Una e un penalty acordat eronat, poți să-l și ratezi, poți să greșești la penalty… Dar în momentul în care o echipă înscrie un gol și arbitrii din cabina VAR fac eforturi ca să anuleze decizia arbitrilor din teren…”, a spus Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Cristi Balaj, anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj

Cristi Bala a făcut un anunț despre Yevhen Konoplyanka, vedeta celor de la CFR Cluj, Oficialul din Gruia a vorbit despre situația ucraineanului, jucător care a adunat doar 23 de minute pentru fosta campioană a României.

Cristi Balaj a dezvăluit faptul că atacantul din Ucraina nu a mai jucat pentru CFR Cluj din cauza unor probleme medicale. Ultima partidă în care Konoplyanka a fost utilizat de către ardeleni a fost pe data de 21 august, împotriva rivalei U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci, ucraineanul a fost rezervă neutilizată în 3 meciuri consecutive, iar la partida din ultima etapă, pierdută cu scorul de 1-3 pe terenul lui Rapid, acesta nu a făcut parte din lotul lui Andrea Mandorlini. Acum, Cristi Balaj a venit cu explicații:

„Konoplyanka nu a fost în lot cu Rapid pentru că a avut anumite probleme medicale. S-a decis să facă recuperarea. La fotbal jucătorii se mai și accidentează. Încă este la noi”, a spus președintele echipei din Gruia, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și