Închide meniul

Cristi Balaj e sigur, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Nu am pierdut din cauza arbitrului. Sunt dezamăgit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2022, 20:12

Cristi Balaj e sigur, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Nu am pierdut din cauza arbitrului. Sunt dezamăgit!

Cristi Balaj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Mediafax Foto

Deşi au pus tunurile pe arbitrajul lui Istvan Kovacs imediat după CFR Cluj – FCSB 0-1, Cristi Balaj şi-a schimbat discursul. Preşedintele CFR-ului e de părere că jocul modest al echipei a făcut ca FCSB să câştige derby-ul de titlu din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost eroul celor de la FCSB, reuşind să marcheze singurul gol al partidei.

Cristi Balaj a dat verdictul după CFR Cluj – FCSB 0-1

E fotbal şi aş începe şi aş spune că nu am fi meritat să câştigăm aseară. Dacă ar fi rămas 11 la 11, puteam obţine un rezultat de egalitate, dar conform statisticilor FCSB a fost echipa mai bună, mai ales la ce s-a întâmplat în repriza a doua. Au meritat să dea gol. 

Nu am pierdut din cauza arbitrului. Sunt dezamăgit doar de jocul nostru. Încă o dată fac apel la cei care pot lua măsuri împotriva celor care fac presiuni asupra arbitrilor. Nici măcar Kovacs, aseară, n-a făcut faţă.

Nu se iau măsuri, chiar dacă există prevederi regulamentare împotriva celor care fac presiuni! De aici pleacă supărarea mea şi s-a demonstrat că Istvan Kovacs n-a făcut faţă presiunilor. Nu a avut claritate demnă de un arbitru care arbitrează în Champions League. Încerc să fiu imparţial, corect”, a spus Cristi Balaj la orangesport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, atac la Istvan Kovacs: „Greşeală mare de arbitraj, a decis meciul!”

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-1, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Jucătorii lui Dan Petrescu au suferit prima înfrângere acasă, în faţa roş-albaştrilor, din ultimii opt ani,

Campioana României a rămas în inferioritate numerică din minutul 43, când Mateo Susic a fost eliminat, după o intrare criminală. Singurul șut pe poartă al ardelenilor a venit în minutele de prelungiri. Octavian Popescu a deschis scorul în „finala” pentru titlu. „Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut deviat. A fost cel de-al 9-lea gol înscris de Popescu în actualul sezon.

E prima înfrângere în campionat, pe teren propriu, după foarte mult timp. Meci disputat, decis după o greşeală mare de arbitraj. Nu ai voie să dai roşu la un astfel de derby. Noi am luat gol în minutul 96 la Craiova şi a dat 5 minute. Presiunea pusă s-a văzut, arbitrul a decis meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Băieţii mei au jucat în 10, am primit autogol. Nu ai cum să joci aşa, decât dacă e un cartonaş roşu clar. Niciodată nu o să luăm noi aşa. Fotbalul merge înainte, mă gândeam că vor fi greşeli. Azi a fost o greşeală mare. Şi Real Madrid când a jucat cu Barcelona nu a avut niciun şut, a pierdut cu 0-4. Dacă era un egal azi, nu se supăra nimeni”, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Recomandări
  • Cristi Balaj a dat verdictul
  • Motivul pentru care a pierdut CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și