Închide meniul

Cristi Balaj îl contrazice pe Gigi Becali și râde de FCSB! ”Nu ne-am așteptat să facă atât de multe puncte”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 mai 2022, 8:35

Cristi Balaj îl contrazice pe Gigi Becali și râde de FCSB! ”Nu ne-am așteptat să facă atât de multe puncte”

Cristi Balaj îl contrazice pe Gigi Becali și râde de FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Cristi Balaj îl contrazice pe Gigi Becali, când vine vorba de golul încasat de FCSB de la Cristian Costin. Fostul arbitru și actualul președinte al lui CFR Cluj susține că asistentul Valentin Avram a procedat corect că nu a ridicat fanionul la golul de 2-2 înscris de Voluntari, în duelul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Balaj are a făcut și o declarație prin care și-a luat peste picior rivala, la care nu se aștepta să adune cele 22 de puncte din play-off. Ardelenii au nevoie de o victorie cu Universitatea Craiova pentru a deveni matematic campioni înaintea duelului cu FCSB, de la Buzău.

Cristi Balaj îl contrazice pe Gigi Becali, după Voluntari – FCSB 2-2

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor.

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați. Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, a spus Balaj, la Primasport.

Gigi Becali consideră că FCSB s-a impus în meciul cu Voluntari

De cealaltă parte, Gigi Becali susține că, dacă exista VAR în Liga 1, FCSB ar fi câștigat meciul cu Voluntari și ar fi rămas la mâna ei, în lupta pentru titlu.

Reclamă

”În primul rând… noi am jucat pe teren, Naţional Arena care nu este al nostru. Am bătut 2-1, am câştigat 2-1. Felicit jucătorii. Nu e normal să fac referire la arbitru. Dacă e ofsaid şi nu e gol, e 2-1, ce să facem? De unde VAR, cine să facă? Eu cred că va face Dumnezeu dreptate mâine. Hai să vedem.

Hai să vedem. Valorea echipei (n.r. Universităţii Craiova) ar putea să facă diferenţa. Dacă ne luăm acum după ocazii trebuia să fie 8-2. Acum să vă spun ceva, erau ei aşa disperaţi. Nu m-am băgat să dau prime. Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie şi 3.000 de la CFR Cluj”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali, dezamăgit de cei de la Voluntari

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de gestul celor de la FC Voluntari şi a lăsat să se înţeleagă despre acest lucru ar fi ştiut şi primarul Florentin Pandele, cel care este finul patronului FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Ca să iei bani de la adversarul meu, 3.000 de euro primă, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. Şi atunci mi-a spus cineva înainte de astăzi: ‘Băi Gigi, eşti prost la oameni, iartă-mă că îţi spun!’. Când ajungi aşa… i-am spus: ‘Adevărat că sunt idiot’! Avem prieteni pe la echipă şi avem chiar şi rude pe la echipă (n.r. după ce i s-au cerut dovezi). Oamenii mi-au spus de dinainte. Nu am vrut să cred! Nu se poate, nu îşi permite primarul să ia 3.000 de euro primă de la duşmanii mei… nu există aşa ceva.

Eu cred… aştept acum dacă Dumnezeu face dreptate. Dar nu vreau numai o dreptate. Să îi bată şi Craiova, să luăm campionatul şi să piardă Cupa (n.r. Voluntari). La ce mizerii au făcut nu poate Dumnezeu să îi lase să ia Cupa. Sunt atât de amărât şi de supărat că mi s-a întâmplat asta.

100%, mizeria asta care mi s-a întâmplat mie nu poate Domnul să mă lase aşa. Să mă trădeze finul, nu poate lăsa Dumnezeu aşa ceva„, a mai spus Gigi Becali.

Florentin Pandele a respins acuzaţiile lansate de Gigi Becali.

„Eu sunt plecat din ţară, sunt într-un pelerinaj. Am fost sunat de un coleg care mi-a ţinut telefonul şi am ascultat ce a spus domnul Gigi Becali şi naşul lui Florentin Pandele. Voi discuta şi din poziţia de primar, şi din cea de fin. Încep din cea de primar. Rog instituţiile abilitate din România, începând din dimineaţa asta, să înceapa una sau mai multe anchete. Dacă este adevărat să înceapă degrabă anchetă. Dacă au fost promise cele 1500 de euro din bugetul FC Voluntari dublate de alte 3.000 de euro bani veniţi din alte surse, cei care au făcut asta să plătească.

Suntem cu banii la zi şi suntem foarte atenţi la ce se cheltuie. Dacă e adevărat ce a spus patronul lui FCSB, rog instituţiile statului să facă o anchetă. Nu are treabă primăria. FC Voluntari este o societate comercială cum este şi FCSB. Primăria Voluntari are mai multe societăţi, în jur de 16. Sunt primul care a înfiinţat FC Voluntari ca societate comercială, are independenţă faţă de primărie.

Cea mai mare avere pe care eu o las celor 5 fii ai mei este onoarea. Nu mai am nevoie să îmi fac campanie. Cum e posibil tu, FCSB, care vrei să iei campionatul, să fii încurcată de FC Voluntari care a jucat fără doi jucători importanţi? Mi-aş dori să rămână campionatul cât mai aproape de Bucureşti.

Reclamă

Cum este posibil să fiu acuzat de naşul meu spunând că de la primărie s-au dat 1.500 de euro şi de la Cluj 3.000 de euro. Tu ca naş faci astfel de acuze despre mine?„, a spus Florentin Pandele la digisport.ro

Recomandări
  • Cristi Balaj susține că Valentin Avram a procedat corect la golul lui Cristi Costin
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și