Închide meniul

Cristi Balaj, ipoteză şocantă după Poli Iaşi – CFR Cluj! De ce crede că liniile au fost trase intenţionat greşit de VAR

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 8:34

Cristi Balaj, ipoteză şocantă după Poli Iaşi – CFR Cluj! De ce crede că liniile au fost trase intenţionat greşit de VAR

Cristi Balaj, ipoteză şocantă după Poli Iaşi - CFR Cluj

Golul anulat al lui Daniel Bîrligea, în meciul Poli Iaşi - CFR Cluj 3-3 / Captură Orange Sport

Cristi Balaj a venit cu o ipoteză şocantă după Poli Iaşi – CFR Cluj! Meciul din Copou s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, dar nu a fost lipsit de controverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clujenii au revenit de la 0-2 şi au preluat conducerea, dar au fost egalaţi. În minutul 69, la 3-3, Bîrligea a trimis balonul în poartă, dar reuşita sa a fost anulată din cauza unei poziţii de offside.

Cristi Balaj, ipoteză şocantă după Poli Iaşi – CFR Cluj

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a contestat decizia arbitrilor din camera VAR, fiind de părere că reuşita lui Bîrligea a fost perfect valabilă. Mai mult, fostul arbitru a criticat şi modul în care s-a folosit sistemul VAR la faza respectivă, fiind de părere că liniile au fost trasate intenţionat greşit, pentru a acoperi eroarea asistentului, care a ridicat fanionul imediat după ce balonul a intrat în poartă:

„Mi s-a tăiat de fotbal. Supărat, frustrat, bucuros pentru cei care au urmărit jocul, un spectacol. Linia nu e trasă de la umăr, 100%. Este de undeva de la nivelul cotului. Eu contest faptul că proiecția nu a fost trasă dinspre umăr. Există o cameră la nivelul solului, iar aceea e cea mai bună, cea mai bine poziționată. Piciorul jucătorului de la Iași e mai în spate.

Eu mai am o ipoteză. Uneori, arbitrii din camera VAR doresc să susțină sau să acopere ceea ce decid arbitrii din teren. Arbitrul din camera VAR nu este pus acolo pentru a proteja colegii, ci pentru a lua o decizie cât mai aproape de adevăr. Umărul nu are nimic în comun cu brațul. Din punctul meu de vedere, linia este trasă undeva între umăr și cot, iar arbitrul a tras linia cumva ca să acopere greșeala colegului.

Reclamă

Arbitrul asistent vede doar albastru și alb, pentru că jucătorul lui Iași este spre el. În continuare, se solicită arbitrilor să dea prioritate atacului, pentru că fotbalul se joacă pe goluri și să ridice fanionul doar când sunt convinși că e ofsaid.

Din punctul meu de vedere, arbitrul trebuia să tragă acea proiecție de la nivelul umărului, nu de undeva între umăr și cot. Un micron duce ca proiecție în teren la milimetri. Corespondența pe teren înseamnă milimetri sau centimetri. Din punctul meu de vedere, golul a fost anulat incorect”, a declarat Cristi Balaj, la digisport.ro.

Poli Iași – CFR Cluj 3-3

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 16-a din Liga 1. Ieşenii au condus cu 2-0 în minutul 22, clujenii au revenit şi au avur 3-2 la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Ieşenii au început tare meciul de pe teren propriu cu echipa clujeană, iar Harrison a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Ispas. În minutul 22, Katanec a finalizat pentru un 2-0 neaşteptat şi clujenii au avut o reacţie extraordinară, notează news.ro.

Avounou a redus din diferenţă în minutul 27, apoi Ajeti a înscris cu un şut din careu, în minutul 39, egalând. Oaspeţii au avut o bară, în minutul 41, dar au reuşit să treacă în avantaj cu golul din minutul 44, când a marcat Otele.

Intraţi cu avantaj la pauză, clujenii au fost egalaţi în minutul 62, când Harrison a reuşit dubla şi a făcut 3-3. Bîrligea a înscris şi el în minutul 69, dar golul a fost anulat pentru poziţia de ofsaid a autorului golului şi clujenii au căzut psihic, fiind dominaţi pe final, dar rezultatul meciului a fost 3-3. După această partidă, CFR are 31 de puncte şi a devenit lider în clasament, la egalitate cu FCSB. Poli Iaşi are 18 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și