Închide meniul

Cristi Balaj, ironie pentru Gigi Becali: „Să le urez succes în Champions League? Degeaba păcălim noi!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2023, 21:42

Reclamă
Cristi Balaj, ironie pentru Gigi Becali: „Să le urez succes în Champions League? Degeaba păcălim noi!

Gigi Becali, conferință

Gigi Becali

Cristi Balaj a avut o nouă ironie la adresa lui Gigi Becali. Președintele lui CFR Cluj a comentat afirmațiile latifundiarului din Pipera, care a spus că nu consideră că formația din Gruia e cammpioana României în sezonul precent. Balaj n-a uitat nici de declarația dinaintea returului cu Lazio, când Becali și-a dorit ca CFR să piardă 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu vreau să comentez, pentru că aș putea să fiu ironic și nu mi s-ar părea fair-play să spun ce gândesc. Nu mi s-a părut fair-play nici când (Gigi Becali) a dorit înaintea meciului retur cu Lazio să pierdem cu 5-0. Reprezentăm o echipă din România, așa cum poate să o facă fiecare.

Cristi Balaj, ironie la adresa lui Gigi Becali

Nu îl ajută, pentru că, până la urmă, ce e important e că publicul, ziariștii văd în acest moment un campionat strâns, orice etapă poate să aducă o răsturnare de lider, asta dă frumusețe. Și m-am bucurat înainte de a începe campionatul că o să fie greșeli mai puține (n.r. de arbitraj). Sunt nu doar surprins, sunt dezamăgit. (n.r. legat de declarațiile făcute de Gigi Becali vizavi de titlul de sezonul trecut) Păi na, ce trebuia să fac? Să le urez succes în Champions League?

Noi nu înțelegem că, indiferent ce am face în campionatul românesc, dacă nu construim o echipă puternică, care să poată să câștige și împotriva unor greșeli de arbitraj, niciodată nu vei performa pe plan internațional. Dacă păcălești în țară, asta nu înseamnă că poți să o faci și afară.

Cristi Balaj: „Ajungem să ne facem de rușine!”

Și ajungem să ne facem de rușine. Am fost și voi rămâne un susținător al oricărei echipe românești. Avem nevoie de puncte. Nu este normal ca echipa de pe locul 2 în campionatul românesc să nu aibă posibilitatea nici de a se califica în grupe în Europa League. Este jignitor pentru fotbalul românesc!

Reclamă

Și am făcut și anul acesta eforturi, cu riscul de a apărea accidentări, și avem accidentări din păcate, pentru că am evoluat în cupele europene și am pierdut jucători importanți, Debeljuh, Bîrligea, încercând să reprezentăm România, să acumulăm puncte, de care nu beneficiază doar CFR Cluj, vor beneficia și viitoarele echipe care vor juca în cupele europene.

Și să ajungi, un om care s-ar putea să joci în cupele europene, să îți dorești să piardă o echipă românescă cu 5-0, este dezamăgitor. Degeaba păcălim pe plan intern”, a spus Cristi Balaj, conform prosport.ro.

Leo Strizu a dezvăluit motivele demisiei de la FCSB

Leo Strizu a dezvăluit motivele demisiei-şoc de la FCSB, imediat după derby-ul cu Petrolul, scor 4-1. Leo Strizu a spus că a fost trădat de o „sursă” din club, care ar fi comandat articole degrinatoare.

Reclamă 4 / 0/3

Am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie care cred că e corectă pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar. Care nu au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte foarte negativă.

Toată săptămâna această… nu ştiu cine eu… această sursă m-a denigrat foarte mult. Atunci am spus că dacă în interiorul clubului… sunt curios şi eu cine este, poate o să iasă această persoană… să îmi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat.

Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba pentru că nu ştiu dacă m-aţi cunoscut. Ceea ce spun este în permanenţă… îmi susţin. Eu mereu am fost într-un dialog. Nu cred că din partea mea aţi auzit vorbe urâte la adresa colegilor, la adresa echipei, la adresa echipelor cu care ne batem la titlu, al antrenorilor. Pot să suport unele critici din exterior. Dar cât timp această sursă alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu pot continua.

(Reporter: Nu este ciudat să vă lucreze cineva din interiorul clubului?) Şi eu sunt curios cine comandă aceste materiale, pentru că apar din interiorul clubului. Chiar i-aş propune să iasă în faţă, dacă are curajul, să spună: ‘Eu sunt cel care nu te vrea şi nu îmi place de tine?). Nu sunt tipul care să ripostez, dar o să încerc ca persoană fizică să îi pot să îi răspund la unele acuzaţii pe care mi le aduce.

Îmi cer scuze faţă de Gigi, faţă de Teia, faţă de Pintilii, faţă de echipă. Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului„, a spus Leo Strizu la conferinţa de presă de după FCSB – Petrolul 4-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și