Închide meniul

Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 12:01

Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent

Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"

Cristi Balaj şi Ivaylo Petev / Colaj Hepta & Profimedia

Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova. Preşedintele formaţiei din Gruia nu a fost de acord cu declaraţiile date de antrenorul oltenilor, la finalul partidei din prima etapă a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 în meciul de pe terenul lui CFR Cluj. Bauaram şi Mitriţă au marcat pentru echipa lui Petev, în timp ce Ilie a înscris unicul gol al gazdelor.

Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova

La finalul partidei, Ivaylo Petev a declarat că rezultatul a fost unul meritat, lucru care l-a scos din sărite pe Cristi Balaj. Preşedintele lui CFR Cluj a declarat despre Petev că nu este coerent şi susţine că acesta trăieşte „într-o altă lume”:

„Când aud că rezultatul a fost meritat….Am auzit şi această opinie. Ok, o respectăm, în condiţiile în care au dat un gol mai mult decât noi.

(n.r. – Petev a spus că la fotbal întotdeauna rezultatul este cel corect) Nu e adevărat. Înseamnă că trăieşte într-o altă lume. L-am auzit în meciurile în care a pierdut şi s-a exprimat diferit. Omul nu e coerent.

Reclamă

Nu vreau să-l jignesc. Doamne Fereşte! Nu asta e intenţia mea, dar l-am auzit când a pierdut şi avea o altă exprimare.

Dacă spune că a meritat să câştige, înseamnă că privim diferit lucrurile. Eu le văd diferit”, a declarat Cristi Balaj, la orangesport.ro.

Ce a declarat Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2

Adi Mutu a avut prima reacţie după meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 1-2, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Briliantul” e sigur că echipa lui nu merita să piardă confruntarea cu oltenii.

Reclamă 4 / 0/3

„Din păcate ăsta este fotbalul, nu cred că meritam să pierdem. Când joci în play-off şi ai atâtea ocazii şi nu reuşeşti să marchezi, fotbalul te judecă. Nu am ce să le reproşez băieţilor decât să fie mai clari în faţa porţii. Lipsa de experienţă a lui Matei se vede. De asta suntem aici, să îl ajutăm să crească.

Eu cred că meritam mai mult în seara asta. Nu o să spun nimic la cald, e supărat şi Matei. Este un tânăr, lipsa de experienţă s-a văzut. Faza golului 2 a fost o fază norocoasă, din mâna lui Matei a ajuns mingea la Mitriţă. Se reptă istoria meciului de la Craiova, când CFR a dominat şi a luat gol în minutul 90.

Sunt dezamăgit ca rezultat, e normal atunci când pierzi. Avem jucători convocaţi la naţionale, deci cei care vom rămâne vom încerca să punem la punct anumite lucruri. Ca joc nu am ce să reproşez, dar ce să zic… un campionat în care contraatacul contează foarte mult. Trebuia să fim puţin mai atenţi, ambele goluri erau de evitat.

Eu cred că a fost penalty clar la Mogoş, Ivan se uită după el şi nu joacă mingea. Altfel ar fi fost rezultatul, dar las specialiştii să vorbească despre acest episod. Vedem la sfârşit, fiecare eşec contează. Suntem acolo, 3 echipa la un punct. Vedem ce se va întâmpla şi mâine. Eu rămân cu părerea că nu e un rezultat corect, dar tabela vorbeşte întotdeauna. (Reporter: Ce poţi schimba?) Ce întrebare… poate Popescu era răcit şi nu scotea mingile din vinclu. Ce să schimb? Când joci fotbal, mai e şi echipa adversă. Au avut un portar care a scos mingi incredibile„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și