Închide meniul

Cristi Balaj, mesaj clar după tirada lui Dan Petrescu: ”La arbitraj mă pricep mai bine!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 14:40

Cristi Balaj, mesaj clar după tirada lui Dan Petrescu: ”La arbitraj mă pricep mai bine!”

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Cristi Balaj, mesaj clar după tirada lui Dan Petrescu
  • Ce i-a transmis președintele lui CFR Cluj antrenorului

Cristi Balaj a vorbit, din nou, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs de la derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1. ”Centralul” a fost făcut praf de Dan Petrescu, dar președintele campioanei României îl temperează pe ”Bursuc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Legat de eliminarea împotriva celor de la FCSB eu am avut o opinie diferită. Am fost supărat pe alte lucruri, în primul rând pe ceea ce am jucat. Aș avea o stare de penibilitate dacă aș vorbi de arbitraj foarte mult. M-au zgâriat, din punct de vedere ca al unui specialist, anumite decizii care au fost luate până la eliminare, un managament ratat. 

Cristi Balaj, mesaj clar după tirada lui Dan Petrescu

Probabil dacă s-ar fi aplicat ca la nivelul din Champions Leagur măsurire disciplinare, atenție mare, și noi, cei de la CFR Cluj, am avut un jucător, Boateng, care ar fi trebuit avertizat, probabil și Susic ar fi interpretat altfel situația. A vrut să facă un fault tactic de joc, să oprească o acțiune promițătoare, dar nu a putut face acest lucru din cauza vitezei. A avut acea intrare pe care o regretă. Este primul cartonaș roșu din cariera lui. Și nu activează de 2 ani. Asta spune multe. 

Reclamă

Eu am avut o declarație după meci care a fost asociată cu cea a lui Dan Petrescu. El este specialist pe ceea ce înseamnă antrenamente, pregătire. Nu întâmplător a fost dorit la echipa națională. Dar eu consider că la arbitraj mă pricep mai bine”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu s-a plâns de arbitraj după amicalul cu scop caritabil cu Dinamo Kiev

Dan Petrescu a întrecut orice limită după meciul cu scop caritabil dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev disputat pentru victimele războiului din Ucraina. Antrenorul ardelenilor a criticat arbitrajul fratelui lui Istvan Kovacs, Szabolcs.

Reclamă

„Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, și astăzi a jucat foarte bine, dar per total nu știu dacă au avut vreun șut pe poartă. Cred că am avut și 2-3 penalty-uri, dar nu am mai primit nici în amicale, nici în meciuri oficiale.

Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs. Și uite așa continuăm… OK, e meci amical, dar dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă, că a fost clar! Au fost două la aceeași fază.

Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40, cât a fost. Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări.

Reclamă 4 / 0/3

Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați «curățat». Lăsați-ne în pace, să jucăm. Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primește! Nici nu știu de când n-am mai primit noi penalty”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă e după meciul caritabil cu Dinamo Kiev.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei
Liga 1 • 22 mart., 15:02
Probleme uriaşe la CFR Cluj! Se cere falimentul echipei! Salariile, neplătite de şase luni