Închide meniul

Cristi Balaj, prima reacţie după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2: „Este ruşinos!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 21:37

Cristi Balaj, prima reacţie după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2: „Este ruşinos!

Cristi Balaj, reacţie după golul anulat din CFR Cluj - Rapid

Golul anulat al lui Anton Maglica, în CFR Cluj - Rapid/ Captură Orange Sport

Cristi Balaj a oferit prima reacţie, după golul anulat al lui CFR Cluj, în derby-ul cu Rapid. Oficialul clujenilor susţine că Anton Maglica nu a fost în poziţie de ofsaid, în momentul în care a înscris, în prelungirile duelului din Gruia, şi astfel VAR-ul a luat decizia greşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Rapid, scor 2-2, într-un meci din prima etapă de play-off. Clujenii au avut şansa de a obţine victoria, pe final de meci, însă golul lui Anton Maglica a fost anulat, după consultarea arbitrajului video.

Cristi Balaj, prima reacţie după golul anulat din CFR Cluj – Rapid 2-2

Cristi Balaj este de părere că Anton Maglica era în poziţie regulamentară, în momentul în care a înscris în poarta lui Horaţiu Moldovan. Preşedintele clubului din Gruia este de părere că linia de ofsaid trasă de cei din camera VAR este greşită, deoarece atacantul croat era pe aceeaşi poziţie cu fundaşul Rapidului.

„Din punctul meu de vedere, imaginea pe care o avem acum prezentată… luaţi în calcul că, dacă avem doi apărători, cel din mijloc… avem camera mai spre mijloc şi nu îi vedem gheata, înseamnă că acel picior este mai aproape de linia porţii.

Dacă am fi avut piciorul şi gheata pe aceeaşi linie cu apărătorul, i-am fi văzut gheata. Este şi mai în spate de linie. Uitaţi-vă unde are atacantul nostru picioarele. El nu este atât de aplecat încât să fie prezentată o asemenea linie.

Reclamă

Din punctul meu de vedere linia este trasă greşit. Repet, acel apărător de lângă atacant are piciorul în spate. Deci este mai în spate acea gheată decât piciorul stâng al apărătorului care are mâna întinsă. Atacantul nostru nu a fost în ofsaid. A fost prezentat un ofsaid de jumătate de metru, ceea ce este ruşinos. Ca să vedeţi unde au pus linia!

Din experienţa meciurilor pe care le-am avut, pot să afirm cu subiectivismul care mă caracterizează, atacantul nostru nu este atât de aplecat încât să fie în poziţie de ofsaid. Cădea dacă era era aşa, era pe jos! Din punctul meu de vedere, gheta apărătorului de lângă atacantul nostru era mai aproape de linia porţii. Îmi cer scuze, nu am vrut să dau în Rapid”, a declarat Cristi Balaj, la digisport.ro.

Fază controversată în prelungirile meciului CFR Cluj – Rapid! Golul lui Anton Maglica a fost anulat de VAR

Fază controversată în prelungirile partidei dintre CFR Cluj şi Rapid! Anton Maglica a reuşit să trimită balonul în poarta lui Horaţiu Moldovan, însă reuşita atacantului croat a fost anulată pe motiv de ofsaid, după consultarea arbitrajului video.

Reclamă 4 / 0/3

Faza controversată a pornit de la cornerul executat de Krasniqi, în minutul 90+2. Braun a şutat ulterior în careu, spre poarta lui Horaţiu Moldovan. Portarul giuleştenilor a respins iniţial balonul, însă Anton Maglica a fost pe fază şi a înscris.

Imediat după reuşita atacantului croat, centralul partidei, Andrei Chivulete, a dictat ofsaid, iar golul a fost anulat. A urmat verificarea fazei în camera VAR, verificare care a durat câteva minute.

Într-un final, arbitrii din camera VAR au anulat reuşita lui CFR Cluj, pe motiv de ofsaid la Anton Maglica.

La faza imediat următoare, după ce reuşita lui Anton Maglica a fost anulată, Rapid a avut şansa de a marca golul victoriei. Alexandru Ioniţă a gafat uluitor în careul clujenilor, şi ulterior a ratat şi Marko Dugandzic.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și