Închide meniul

Fază controversată în prelungirile meciului CFR Cluj – Rapid! Golul lui Anton Maglica a fost anulat de VAR

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 21:14

Fază controversată în prelungirile meciului CFR Cluj – Rapid! Golul lui Anton Maglica a fost anulat de VAR

Verdictul specialistului, după golul anulat din CFR Cluj - Rapid 2-2

Gol anulat pentru CFR Cluj, în meciul cu Rapid/ Captură Orange Sport

Fază controversată în prelungirile partidei dintre CFR Cluj şi Rapid! Anton Maglica a reuşit să trimită balonul în poarta lui Horaţiu Moldovan, însă reuşita atacantului croat a fost anulată pe motiv de ofsaid, după consultarea arbitrajului video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Rapid, în prima etapă de play-off, scor 2-2. Clujenii au avut şansa de a da lovitura pe final de joc, însă golul lui Anton Maglica a fost anulat.

Fază controversată în prelungirile meciului CFR Cluj – Rapid

Faza controversată a pornit de la cornerul executat de Krasniqi, în minutul 90+2. Braun a şutat ulterior în careu, spre poarta lui Horaţiu Moldovan. Portarul giuleştenilor a respins iniţial balonul, însă Anton Maglica a fost pe fază şi a înscris.

Imediat după reuşita atacantului croat, centralul partidei, Andrei Chivulete, a dictat ofsaid, iar golul a fost anulat. A urmat verificarea fazei în camera VAR, verificare care a durat câteva minute.

Într-un final, arbitrii din camera VAR au anulat reuşita lui CFR Cluj, pe motiv de ofsaid la Anton Maglica.

Reclamă

La faza imediat următoare, după ce reuşita lui Anton Maglica a fost anulată, Rapid a avut şansa de a marca golul victoriei. Alexandru Ioniţă a gafat uluitor în careul clujenilor, şi ulterior a ratat şi Marko Dugandzic.

Mario Camora s-a accidentat în CFR Cluj – Rapid 2-2 şi poate rata meciurile României cu Andorra şi Belarus

Mario Camora s-a accidentat în CFR Cluj – Rapid 2-2 şi poate rata meciurile României cu Andorra şi Belarus. Camora a fost înlocuit de Dan Petrescu în minutul 59 cu Andrei Peteleu.

O nouă lovitură pentru Edi Iordănescu, după ce George Puşcaş s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Louis Munteanu. Mario Camora poate rata şi el partidele Andorra şi Belarus. Andorra – România e pe 25 martie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

După ce Mario Camora a fost ridiculizat de Onea la faza golului 2 marcat de rapidişti, acesta a cerut schimbare. Camora a ieşit şchiopătând din teren.

CFR Cluj a remizat cu Rapid, în prima rundă de play-off. Campioana României a deschis rapid scorul, după ce Janga a marcat din penalty în minutul 4. Kait a restabilit egalitatea în minutul 11, dar CFR Cluj a reuşit să intre în avantaj la pauză.

Boateng a dus din nou în avantaj trupa lui Dan Petrescu (23). Răzvan Onea a stabilit rezultatul final, scor 2-2, în minutul 55. Finalul a fost extrem de încins. Maglica a trimis mingea în poartă, dar golul său nu a fost validat pe motiv de ofsaid. La ultima fază, Alex Ioniţă a semnat o ratare incredibilă!

După remiza din Gruia, CFR Cluj a acumulat 33 de puncte, în timp ce Rapid are 27 de puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și