Închide meniul

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Arbitrajul nu e făcut pentru proşti!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 10:23

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Arbitrajul nu e făcut pentru proşti!

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a avut o reacţie categorică după fazele controversate de arbitraj din partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 1-1. Preşedintele clujenilor susţine că golul marcat de Andrei Ivan nu ar fi trebuit validat de către centralul partidei, Radu Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Universitatea Craiova, într-un meci din runda a şaptea de play-off. Clujenii au deschis scorul în minutul 66 prin Muhar, iar trei minute mai târziu, Andrei Ivan reuşeşte să egaleze, cu un gol validat cu ajutorul VAR-ului.

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Cristi Balaj consideră că Andrei Ivan se afla în poziţie de ofsaid în momentul marcării golului. Deşi reuşita a fost validată cu ajutorul arbitrajului video, preşedintele trupei din Gruia este de părere că Mario Camora nu îl scotea din ofsaid pe atacantul oltenilor, acesta fiind mult mai aproape de linia porţii clujenilor.

„Linia, din ce văd eu, pare că e o proiecție a șoldului lui Ivan, care cade chiar pe linia careului de 6 metri. 100% se vede că Ivan e ușor înclinat și, chiar dacă ar sta drept, umărul e mai în dreapta decât piciorul de sprijin.

Cu cât un jucător e mai înalt, cu atât partea superioară e mai în dreapta și depășește piciorul drept. Camora are vârful pe linie și piciorul este un pic ridicat, clar depășește puțin linia, dar nu atât de mult ca umărul lui Ivan.

Reclamă

La alte jocuri, linia, în asemenea situații, a fost trasă la umăr, când ni s-au anulat goluri. Dacă a fost trasă la umăr, situația e gravă. Vă spun câți centimetri are gheata lui Camora. Umărul lui Ivan nu are cum să nu depășească gheata lui Camora.

Arbitrajul nu e făcut pentru proști. Trebuie să ai un minim de logică. Eu știu cât poartă la picior Camora, doar dacă ar purta 89 la picior în loc de 41, atunci da, ar avea călcâiul mai în spate.

Înțeleg de ce e supărat Dan Petrescu. Tot ce a fost la limită în acest play-off a fost împotriva CFR-ului. E rușinos!”, a declarat Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Verdictul specialistului, după golul marcat de Andrei Ivan în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

S-a aflat verdictul specialistului, după ce Andrei Ivan a marcat golul egalizator în duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-1. Adrian Porumboiu susţine că reuşita atacantului oltenilor ar fi trebuit anulată pe motiv de ofsaid, chiar dacă Radu Petrescu, centralul partidei, a consultat arbitrajul video.

„Vă vorbește un fost investitor care s-a lecuit de mult de metehnele astea ale arbitrajului. Acum e VAR, dacă funcționează, trebuie interpretat regulamentar. Procedurile sunt foarte clare. Ne referim la ofsaid. Din cabina VAR s-a precizat că nu e ofsaid. Dacă facem o analiză sumară, vedem că pe jumătate ar avea dreptate, dar jumătatea aia dispare dacă iei în considerare doar poziția picioarelor.

Picioarele sunt pe aceeași linie, dar urmăriți poziția corpului, umărul lui Ivan e mai aproape de linia porții. Punct, 100%! Nu sunt comentarii, după părerea mea trebuie luată în considerare poziția umărului. Și dacă te uiți fără linie, vezi foarte clar, jucătorul Craiovei e mai aproape de linia porții.

Eu sunt ferm convins că s-au uitat doar la picioare și acolo, într-adevăr, Camora îl scoate din ofsaid. La hențul în careu, urmăriți cu atenție, chiar dacă e aproape, jucătorul lovește mingea cu capul și apărătorul instinctiv depărtează mâna de corp. După părerea mea, trebuia să acorde 11 metri”, a declarat Adrian Porumboiu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și