Închide meniul

Verdictul specialistului, după golul marcat de Andrei Ivan în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „E foarte clar!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 8:21

Verdictul specialistului, după golul marcat de Andrei Ivan în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „E foarte clar!

Verdictul specialistului, după golul marcat de Andrei Ivan în CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Golul marcat de Andrei Ivan, în CFR Cluj - Universitatea Craiova/ Captură Orange Sport

S-a aflat verdictul specialistului, după ce Andrei Ivan a marcat golul egalizator în duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-1. Adrian Porumboiu susţine că reuşita atacantului oltenilor ar fi trebuit anulată pe motiv de ofsaid, chiar dacă Radu Petrescu, centralul partidei, a consultat arbitrajul video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a reuşit să marcheze în minutul 69, în duelul cu CFR Cluj, după ce clujenii reuşiseră să deschidă scorul cu 3 minute mai devreme. Deşi golul a fost anulat de tuşier iniţial, Radu Petrescu a consultat arbitrajul video şi i-a dat câştig de cauză atacantului lui Eugen Neagoe.

Verdictul specialistului, după golul marcat de Andrei Ivan în CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Adrian Porumboiu susţine că deşi Andrei Ivan se află pe linie cu un apărător al lui Dan Petrescu, golul tot ar fi trebuit anulat. Acesta susţine că Mario Camora îşi schimba poziţia corpului, iar atacantul oltenilor se afla mult mai aproape de poarta lui Scuffet.

De asemenea, fostul patron de la Vaslui susţine că clujenii ar fi trebuit să primească şi un penalty, la un henţ comis de Badelj, la scorul de 1-1.

„Vă vorbește un fost investitor care s-a lecuit de mult de metehnele astea ale arbitrajului. Acum e VAR, dacă funcționează, trebuie interpretat regulamentar. Procedurile sunt foarte clare. Ne referim la ofsaid. Din cabina VAR s-a precizat că nu e ofsaid. Dacă facem o analiză sumară, vedem că pe jumătate ar avea dreptate, dar jumătatea aia dispare dacă iei în considerare doar poziția picioarelor.

Reclamă

Picioarele sunt pe aceeași linie, dar urmăriți poziția corpului, umărul lui Ivan e mai aproape de linia porții. Punct, 100%! Nu sunt comentarii, după părerea mea trebuie luată în considerare poziția umărului. Și dacă te uiți fără linie, vezi foarte clar, jucătorul Craiovei e mai aproape de linia porții.

Eu sunt ferm convins că s-au uitat doar la picioare și acolo, într-adevăr, Camora îl scoate din ofsaid. La hențul în careu, urmăriți cu atenție, chiar dacă e aproape, jucătorul lovește mingea cu capul și apărătorul instinctiv depărtează mâna de corp. După părerea mea, trebuia să acorde 11 metri”, a declarat Adrian Porumboiu, conform digisport.ro.

Dan Petrescu, furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Ne-au ciuruit, ne-au curăţat!”

Dan Petrescu a fost extrem de furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, meci ce a diminuat dramatic şansele campioanei la titlu. Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care Raud Petrescu i-a anulat cartonaşul roşu lui Andrei Ivan după ce a consultat imaginile.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mai zic nimic. Şapte din şapte. Ne-au ciuruit, ne-au curăţat. Bravo lor! Nu am mai văzut aşa ceva în istoria fotbalului. Şapte din şapte! Toate deciziile VAR au fost şapte din şapte împotriva lui CFR! A dat roşu, nu mai e roşu. Cum, măi, băieţi!

A dat penalty la Constanţa, nu mai e penalty. A dat gol Maglica, nu mai e gol. Azi e gol. Are Bîrligea penalty, nu mai e. Are Morais penalty clar, nu mai e. Ce facem, domnilor! Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, să vedem ce fac echipele româneşti.

Dacă ăsta e interesul. Nu contează că jucăm slab sau bine. Dă la VAR ce e al meu. Nu vii şi faci arbitraj pe care l-a făcut arbitrul ăsta azi. E anti-CFR! Ăsta e arbitraj? Doamne – Fereşte! Nu mai am ce să vorbesc de fotbal. E istorie fotbalul„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și