Închide meniul

Cristi Balaj, reacție fermă după ce Cephas Malele „a dispărut” de la CFR Cluj: „Așteptăm lămuriri! Am pregătit un referat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 18:51

Cristi Balaj, reacție fermă după ce Cephas Malele a dispărut” de la CFR Cluj: Așteptăm lămuriri! Am pregătit un referat!”

Cristi Balaj, reacție fermă după ce Cephas Malele „a dispărut” de la CFR Cluj

Cristi Balaj, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Cristi Balaj, reacție fermă după ce Cephas Malele „a dispărut” de la CFR Cluj

Cristi Balaj a avut o reacție fermă după ce Cephas Malele „a dispărut” de la CFR Cluj! Președintele campioanei României susține că jucătorul elvețian ar avea anumite probleme de familie. În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 56 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cephas Malele a fost adus de CFR Cluj, în vara anului trecut, sub formă de împrumut, de la Al-Tai. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon.

Fotbalistul elvețian a plecat de la CFR Cluj, fără să anunțe clubul, după meciul retur cu Lazio, din play-off-ul Conference League.

Reclamă

Cristi Balaj, reacție fermă după ce Cephas Malele „a dispărut” de la CFR Cluj

Cristi Balaj susține că plecarea lui Malele ar fi cauzată de anumite probleme de familie, însă așteaptă ca jucătorul elvețian să transmită clubului mai multe informații. Ba mai mult, a dezvăluit că antrenorul Dan Petrescu a pregătit un referat, în ceea ce îl privește pe Malele.

„Malele ne-a informat că are anumite probleme de familie. Așteptăm pentru că am solicitat informații suplimentare pentru a îl sprijini în măsura în care avem posibilitatea. Deocamdată, e absent de la antrenament. Am pregătit și un referat din partea antrenorului și vom vedea. Așteptăm lămuriri. Suntem alături de el indiferent de ce probleme are, rămâne de văzut.

Reclamă

Nu a anunțat (n.r. că nu vine la antrenament). Știm doar că are anumite probleme de familie. Ne-a anunțat o persoană apropiată de el și rămâne de văzut exact despre ce e vorba, dar se va lămuri acest aspect. Știm doar că suntem alături de orice jucător și venim în sprijinul oricărui jucător, pentru că suntem oameni în primul rând, și pentru noi contează mai întâi omul.

El a jucat, el a evoluat. Știu că a fost tratat cât se poate de bine, a avut minute bune jucate la CFR Cluj, a intrat chiar și în meciul cu Lazio de la început. Familia lui a venit cu noi, fetița mea s-a jucat cu fetița lui. I-a dat jucăriile. Deci nu e nicio problemă, toți jucătorii ne sunt apropiați, suntem ca o familie.

Se va discuta cazul lui. Când vom avea informații și din partea lui suplimentare, atunci vom analiza. Nu ne face plăcere să sancționăm, dar fiind înțelepți analizăm orice situație și de la caz la caz se va decide. Până una alta, atâta timp cât știm că are probleme de familie, trebuie să transmitem că suntem alături de toți jucătorii, mai ales în momente dificile.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem în legătură cu avocata lui. Am solicitat informații suplimentare. Ni s-a transmis că vom fi anunțați. Avem ușa deschisă pentru orice jucător. Nu e jucător care să fi dorit să vorbească cu noi sau să intre în birou. Nu am pățit așa ceva niciodată. Cel puțin nu eu. Ușa mea e larg deschisă.

Având în vedere că are anumite probleme de familie așa cum ni s-a transmis, noi trebuie să facem totul să fim alături de jucător. Asta e preocuparea noastră. D-aia am cerut amănunte. La altceva nu mă gândesc. Ulterior vom vedea. În funcție de informațiile pe care le vom primi, vom analiza și vom vedea ce e de făcut”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Dan Petrescu, reacție nervoasă după plecarea lui Cephas Malele

„Sunt supărat că Birligea s-a accidentat, Malele a dispărut. Adică s-a accidentat. Plătim pentru dubla cu Lazio.

Malele s-a accidentat, a dispărut și el. Avem puține soluții, nu știu ce o să facem în continuare. (…)Cei din club ar trebui să povestească, eu nu știu ce se întâmplă cu Malele, n-a mai venit la antrenamente”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei Petrolul – CFR Cluj, 2-5.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”