Închide meniul

Dan Petrescu, discurs furios după Petrolul – CFR Cluj 2-5: „Nu ştiu de ce mai avem VAR. O să ne curăţăm dacă luăm goluri!” Mesaj tăios pentru conducere

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2023, 22:29

Reclamă
Dan Petrescu, discurs furios după Petrolul – CFR Cluj 2-5: „Nu ştiu de ce mai avem VAR. O să ne curăţăm dacă luăm goluri! Mesaj tăios pentru conducere

Dan Petrescu a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a avut un discurs furios după Petrolul – CFR Cluj 2-5, partidă în care echipa sa a primit două goluri. CFR Cluj s-a impus cu 5-2 în deplasarea de la Petrolul şi s-a apropiat la 2 puncte de liderul Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit de faptul că echipa sa a primit două goluri, dar şi de faptul că nu a primit penalty, deşi a arbitrul a fost chemat să revadă faza. Petrescu a avut un mesaj şi pentru conducerea clubului să iasă şi să explice situaţia lui Malele. Antrenorul campioanei a fost extrem de nemulţumit şi din cauza programului.

Dan Petrescu, discurs furios după Petrolul – CFR Cluj 2-5

„Mă bucur că am marcat cinci goluri, puteam să marcăm și mai multe. Am întâlnit un adversar foarte bine organizat, care ne-a pus probleme. Păcat că n-am primit penalty! E a doua oară când primim penalty la VAR, dar arbitrul de centru nu ne dă penalty. Eu nu mai înțeleg nimic cu VAR-ul! De ce l-am mai adus? Dacă e penalty de la VAR, de ce nu-l primim? Eu n-am mai văzut așa ceva nicăieri în lume. Bine că n-a influențat scorul. Dacă influența scorul, nu era bine pentru echipa mea, nu era bine pentru nimeni. Sunt supărat că Birligea s-a accidentat, Malele a dispărut. Adică s-a accidentat. Plătim pentru dubla cu Lazio.

I-am zis lui Birligea că dă gol şi s-a rupt după. Întrebaţi conducătorii de Malele, că eu sunt antrenor şi nu ştiu. Să vă spună ei. E a nu știu câta ruptură de când vine la CFR Cluj, l-am dus peste tot, a făcut o mie de analize, degeaba. Malele s-a accidentat, a dispărut și el. Avem puține soluții, nu știu ce o să facem în continuare. (…)Cei din club ar trebui să povestească, eu nu știu ce se întâmplă cu Malele, n-a mai venit la antrenamente.

Ne așteaptă un meci foarte greu cu o echipă care se odihnește de șapte zile. Plătim prețul pentru meciul cu Lazio. Dacă luăm două goluri într-un astfel de meci, înseamnă că nu luăm campionatul,. O să ne curățăm! Parcă nu eram pe teren, ne plimbam! Eu nu înţeleg cum a fost făcută programarea, noi două zile, ei şapte zile„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Reclamă

Ciprian Deac le dă peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5

Ciprian Deac le dă peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5! Campioana României s-a impus într-o manieră categorică în fața celor de la Petrolul, în etapa a 27-a a Ligii 1.

„Sincer, când am ajuns la stadion și am văzut terenul, mi-a fost frică. E bine că am marcat. Nu mi-am propus niciodată să dau un anumit număr de goluri sau de pase.

Încerc să-mi ajut echipa. Mai degrabă sunt un muncitor, decăt un jucător care cântă la pian. Nu avem un Messi în echipă, cred că noi formăm o echipă.

Reclamă 4 / 0/3

După cum vedeți și dumneavoastră, aici, după o înfrângere, parcă s-a terminat totul. Se mai întâmplă și accidente. E bine că nu a fost un scor la limită sau să influențeze. La 5-2, nu cred că mai putem vorbi de arbitraj.

Nu putem zice că suntem o echipă care ne apărăm, din moment ce avem foarte multe goluri marcate. Avem o echipă matură, care, dacă marchează, încearcă să conserve rezultatul.

De trei ani, tot asta aud din tribună, numai: «Pensionarule! Lasă-te!». Sunt obișnuit, dar sunt primul care voi ridica mâna când voi simți ca nu mai pot”, a declarat Ciprian Deac, la finalul partidei cu Petrolul, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și