Închide meniul

Cristi Balaj, reacție sinceră după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Când pierzi, pui capul în pământ!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 20:57

Cristi Balaj, reacție sinceră după CFR Cluj – FCSB 0-1: Când pierzi, pui capul în pământ!”

Cristi Balaj, reacție sinceră după CFR Cluj - FCSB 0-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a avut o reacție sinceră după CFR Cluj – FCSB 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei CFR Cluj – FCSB a fost marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88.

Cristi Balaj, reacție sinceră după CFR Cluj – FCSB 0-1

Cristi Balaj recunoaște faptul că FCSB a dominat-o pe CFR, în prima repriză. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu a fost mai bună, în repriza secundă, deși roș-albaștrii au marcat.

„(n.r. poate că nu vă așteptați ca FCSB să revină așa de puternică după înfrângerea cu Farul) Ne așteptam. E o regulă, când pierzi pui capul în pământ și atunci vin și rezultatele. Știam că FCSB va fi mult mai motivată după acea înfrângere, dorind să își ia revanșa față de suporteri, finanțator.

Probabil că jocul lor a fost cel mai bun din ultima perioadă. Ne-au dominat în prima repriză, au jucat mai bine. Nu știu ce a făcut Dan Petrescu la pauză, echipa noastră în repriza a doua a fost mai bună decât FCSB, cu ocazii de gol.

Reclamă

Nu întâmplător, portarul lor, ca și al nostru, a fost remarcat. A venit neașteptat acel gol. În prima repriză ar fi fost o normalitate”, a declarat Cristi Balaj, pentru prosport.ro.

Deian Sorescu, mesaj ambițios după ce a învins-o pe CFR Cluj

La finalul partidei din „Gruia”, Deian Sorescu, fundașul celor de la FCSB, a declarat faptul că a venit, la formația bucureșteană, pentru a se lupta la titlul de campion.

„Da, am mai prins vremea aşa. Terenul a fost cât de cât ok la cum a fost frigul de afară şi la cum a fost vremea acum două zile. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, să luăm trei puncte foarte importante.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să mă gândesc la calcule sau să mă uit la diferenţa de puncte. Vreau să iau meci cu meci, de asta am venit la FCSB, ca să mă lupt la campionat. Mă bucur că fac parte dintr-un grup aşa de frumos, băieţii sunt tineri, foarte, foarte talentaţi şi sper să ne arătăm valoarea meci de meci.

Nu îmi mai simt picioarele, sincer. A fost foarte, foarte rece. Mă bucur că am reuşit să rezist 90 de minute. A fost greu să joc din prima 90 de minute, trebuia să mă acomodez şi eu încet-încet. Sper să mă acomodez mult mai bine decât am făcut-o până acum. E prea puţin important cine joacă, important e că suntem o familie, un grup frumos şi puternic şi sper să câştigăm fiecare meci.

Sunt trei puncte importante. E o victorie importantă pentru că e o echipă cu care ne luptăm acolo sus. Dar trebuie să luăm meci cu meci şi să avem răbdare, pentru că campionatul încă se joacă”a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și