Închide meniul

Cristi Balaj, replică acidă pentru Adrian Mititelu: „Nu are pic de respect!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 18:05

Cristi Balaj, replică acidă pentru Adrian Mititelu: „Nu are pic de respect!

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj i-a oferit o replică acidă lui Adrian Mititelu. Preşedintele de la CFR Cluj susţine că patronul celor de la FC U Craiova 1948 a pus presiune pe Istvan Kovacs, înaintea partidei din barajul pentru Conference League. Balaj susţine că această presiune s-a întors asupra oficialului din Bănie, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o pe FC U Craiova 1948, în barajul pentru Conference League, scor 1-0. Arbitrajul partidei a stârnit un val de reacţii după meci, oltenii fiind extrem de nemulţumiţi de centralul Istvan Kovacs.

Cristi Balaj, replică acidă pentru Adrian Mititelu

Cristi Balaj a declarat că CFR Cluj a fost foarte dezavantajată de arbitrii, pe parcursul play-off-ului, şi ca urmare nu înţelege de ce se naşte un scandal în jurul prestaţiei lui Istvan Kovacs, din meciul cu FC U Craiova 1948.

Preşedintele trupei din Gruia a avut o replică dură pentru Adrian Mititelu, declarând că acesta nu are respect pentru arbitrii.

„Îmi cereți mult prea mult să vorbesc despre un cartonaș galben, atât timp cât noi am pătimit atât de mult în acest play-off.

Reclamă

În momentul în care recunoșteam, eram luat la mișto. Mă trezesc că vine unul și nu are pic de respect pentru oamenii care au făcut ceva în acest fotbal sau în arbitraj, mult mai mult decât alții. (…)

A fost o presiune asupra arbitrului înaintea meciului, și nu din partea noastră, a vorbit și despre unguri (n.red. Adrian Mititelu). Cu toate că, ar fi trist sau mi-e greu să cred, sper că nu e așa, ca un arbitru să intre în teren cu idei preconcepute, pentru că U Craiova 1948 a avut doar de suferit pentru ce s-a întâmplat în acel meci la Sepsi.

Cristi Balaj: „Presiunea s-a întors asupra lui!”

Noi nu vorbim despre echipele adverse și le respectăm. Au pus presiune înaintea meciului şi acest lucru s-a întors împotriva lui. Nu ascund faptul că și eu, când eram arbitru, atunci când cineva încerca să facă presiune mediatică și avea un limbaj necorespunzător, fără să vreau, ajungeam să fiu influențat în timpul meciului. Nu eram genul ca, atunci când îmi dai o palmă, să întorc și celălalt obraz.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este bine să faci presiune, asta nu e bine. Sunt oameni și arbitrii. Noi discutăm de un cartonaș galben la câte am pățit în acest play-off? Despre asta discutăm?

Chiar atât de mult să urăști CFR-ul? Prea multe am pățit. Până la urmă s-a calificat echipa de pe locul 3. Golul s-a înscris în condiții regulamentare, ni s-a anulat un gol corect”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Reacţia FRF, după acuzaţiile în valuri ale lui Adrian Mititelu

Reacţia FRF, după acuzaţiile în valuri ale lui Adrian Mititelu, nu a întârziat să apară. Administraţia Federaţiei Române de Fotbal a sesizat, vineri, Departamentul de Integritate şi Antifraudă al FRF ca urmare a declaraţiilor făcute de conducerea clubului FC U Craiova 1948 în spaţiul public.

„Având în vedere declaraţiile făcute de domnul Adrian Mititelu la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 1948, precum şi cele transmise de Adrian Mititelu junior în social media, administraţia Federaţiei Române de Fotbal face următoarele precizări:

FRF a luat act de declaraţiile preluate de mass-media şi acestea au fost transmise deja Departamentului de Integritate şi Antifraudă al FRF. Reamintim că Federaţia Română de Fotbal are o politică de toleranţă zero în privinţa protejării integrităţii sportului. Oricine deţine informaţii despre încălcarea principiului de integritate în cadrul FRF poate contacta Departamentul de Integritate şi Antifraudă„, transmite FRF, conform agerpres.ro.

Recomandări
  • Cristi Balaj, replică acidă pentru Adrian Mititelu
  • Ce a declarat patronul din Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și