Închide meniul

Cristi Balaj se implică în conflictul dintre FCSB și Horațiu Feșnic: „A fost cel mai lăudat de către Gigi Becali!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 8:25

Reclamă
Cristi Balaj se implică în conflictul dintre FCSB și Horațiu Feșnic: A fost cel mai lăudat de către Gigi Becali!”

Cristi Balaj se implică în conflictul dintre FCSB și Horațiu Feșnic

Cristi Balaj, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Cristi Balaj se implică în conflictul dintre FCSB și Horațiu Feșnic, iscat după partida cu Rapid, câștigată de giuleșteni cu 1-0, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. După acel meci, Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre arbitrul Horațiu Feșnic, pentru că a tolerat un joc dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut, Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru „centralul” născut la Cluj-Napoca, numindu=l „cel mai bun arbitru”.

Cristi Balaj se implică în conflictul dintre FCSB și Horațiu Feșnic

Oficialul CFR-ului consideră că Horațiu Feșnic nu are nimic împotriva celor de la FCSB și îi amintește, lui Gigi Becali, declarațiile pe care acesta le-a avut, în trecut, la adresa arbitrului.

„Noi când arbitram nu țin minte ca Feșnic să fi greșit vreodată în defavoarea CFR-ului. Mai mult decât atât, tocmai pentru că a jucat la CFR Cluj și la U Cluj și locuiește în Cluj, vrea să le demonstreze celor de la FCSB că n-are nimic împotriva lor.

A ajuns astfel încât Gigi Becali să-l vadă cel mai bun arbitru, că are nume de sfânt, că e legat de biserică și îl dorește numai pe el. Ce s-a întâmplat cu perioada aia?

Reclamă

A fost cel mai lăudat de către Gigi Becali. El a arbitrat și la meciul cu Voluntari, când au făcut egal sezonul trecut, dar atunci a fost o greșeală a tușierului.

Nu mă așteptam ca CFR să fie vinovată pentru ce s-a întâmplat în Giulești. Dar pot să înțeleg când vine așa ceva din zona aceasta”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali: „Are si nume biblic!”

în trecut, Gigi Becali s-a declarat „fanul” lui Horațiu Feșnic, apreciind inclusiv faptul că poartă un nume de sfânt.

Reclamă 4 / 0/3

„Cel mai bun arbitru la ora asta este dupa parerea mea ala, Sfesnic (n.r. Horatiu Fesnic). Clar, simplu, linistit, unde e fault, pac, fault, fluiera, nu are nicio emotie, nicio teama, imi place statura lui, Sfesnic (n.r, suport special pentru lumanari).

Are si nume biblic. Cand am auzit de el am zis ca asta o sa fie mare arbitru, ca are nume biblic. Pe cuvant”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câțiva ani.

Gigi Becali l-a contactat pe Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0

După înfrângerea suferită în fața Rapidului, latifundiarul din Pipera a anunțat că i-a contactat atât pe Răzvan Burleanu, cât și pe Horațiu Feșnic.

„Ce să răspundă (n.r. Răzvan Burleanu)? Măcar atât putea să zică, dacă avea omenie: «Domnul Becali, iartă-mă, și eu sunt vinovat. Eu l-am adus pe Vassaras, el a distrus fotbalul românesc, iartă-mă!». Sau Feșnic, i-am dat mesaje și lui. «Bre, nea’ Gigi, iartă-mă, am greșit (n.r. ce ar fi vrut să audă din partea arbitrului)!».

Știi ce-i spuneam? «Bine, tată, ți-ai cerut iertare, înseamnă că ai greșit». Nimic (n.r. nu a primit niciun răspuns)! După ce distrugi oameni, nici iertare să nu-ți ceri? Și gata, ai scăpat! De mine ai scăpat când ai spus «iartă-mă». Gata, bă, Feșnic… Nu știu pe ce a fost asta de aseară, nu știu dacă a fost corupție sau bani, dar va pierde de 30 de ori mai mult”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și