Închide meniul

Gigi Becali l-a contactat pe Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0: „I-am dat mesaje! Va pierde de 30 de ori mai mult!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 13:17

Gigi Becali l-a contactat pe Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0: I-am dat mesaje! Va pierde de 30 de ori mai mult!”

Gigi Becali

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali l-a contactat pe Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0, partidă din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Patronul FCSB-ului este consternat de duritatea cu care jucătorii Rapidului au fost lăsați să evolueze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul partidei din Giulești, Răzvan Onea și Dragoș Grigore au avut două intervenții brutale asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno, însă „centralul” Horațiu Feșnic le-a sancționat doar cu cartonaș galben.

Gigi Becali l-a contactat pe Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0

Latifundiarul din Pipera susține că i-a contactat atât pe Răzvan Burleanu, cât și pe Horațiu Feșnic, însă niciunul nu i-ar fi răspuns.

„Ce să răspundă (n.r. Răzvan Burleanu)? Măcar atât putea să zică, dacă avea omenie: «Domnul Becali, iartă-mă, și eu sunt vinovat. Eu l-am adus pe Vassaras, el a distrus fotbalul românesc, iartă-mă!». Sau Feșnic, i-am dat mesaje și lui. «Bre, nea’ Gigi, iartă-mă, am greșit (n.r. ce ar fi vrut să audă din partea arbitrului)!».

Știi ce-i spuneam? «Bine, tată, ți-ai cerut iertare, înseamnă că ai greșit». Nimic (n.r. nu a primit niciun răspuns)! După ce distrugi oameni, nici iertare să nu-ți ceri? Și gata, ai scăpat! De mine ai scăpat când ai spus «iartă-mă». Gata, bă, Feșnic… Nu știu pe ce a fost asta de aseară, nu știu dacă a fost corupție sau bani, dar va pierde de 30 de ori mai mult”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB

Totodată, Gigi Becali a anunțat că nu va mai fi finanțatorul FCSB-ului, dorind să iasă din fotbal.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și