Închide meniul

Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj. Mesaj de ultimă oră: „Nu e normal ca doar antrenorul să fie vinovat”

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 22:37

Reclamă
Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj. Mesaj de ultimă oră: Nu e normal ca doar antrenorul să fie vinovat”

Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj

Cristi Balaj / Profimedia

Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj.! Oficialul formației din Gruia a făcut dezvăluirea uluitoare la o zi după umilința din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se cutremură după eliminarea din sferturile Cupei. Echipa din Gruia a fost umilită de Corvinul cu scorul de 0-4, iar, ca urmare a acestui eșec, Adrian Mutu și-a dat demisia de la formația ardeleană.

Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj

Președintele de la CFR Cluj a spus că eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care l-a marcat. Acesta a anunțat că și-a dat demisia de la CFR, având în vedere faptul că această înfrângere i-a afectat starea de sănătate.

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.
În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a scris Cristi Balaj, pe Facebook

Reclamă

Suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, la CFR Cluj

S-a aflat suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, în cele două luni petrecute pe banca celor de la CFR Cluj. „Briliantul” a renunţat la o sumă uriaşă, după ce a demisionat.

Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui CFR Cluj. „Briliantul” a luat decizia de a pleca de pe banca clujenilor, după eşecul umilitor suferit în Cupa României, cu Corvinul Hunedoara.

Conform fanatik.ro, Adrian Mutu a primit doar 5000 de lei, în perioada petrecută la CFR Cluj. Această sumă este reprezentată de salariul antrenorului, pentru cele trei zile bifate pe banca clujenilor, în luna ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

„Briliantul” avea un salariu de 15.000 de euro la CFR Cluj, însă acesta nu şi-a primit banii pe lunile februarie şi martie. Când a luat decizia de a demisiona, Mutu a renunţat la cei 30.000 de euro pe care trebuia să-i primească din partea lui Neluţu Varga.

Adrian Mutu le-a cerut oficialilor din Gruia să le plătească salariile restante membrilor staff-ului său. Acesta a transmis că se simte umilit şi nu se gândeşte la bani.

„Nu vreau niciun ban, am fost prea umilit, nu mă gândesc la bani. Considerați salariul meu pe februarie și martie, amendă pentru contraperformanța din meciul cu Corvinul. Renunț la cei 30.000 de euro.

Însă, vă rog să le dați banii oamenilor mei din staff pentru februarie și martie. Este singura mea pretenție”, a transmis Adrian Mutu, după plecarea de la CFR Cluj, conform sursei citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și