Închide meniul

Suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, la CFR Cluj! Mesajul clar transmis, după ce şi-a dat demisia

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 21:14

Reclamă
Suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, la CFR Cluj! Mesajul clar transmis, după ce şi-a dat demisia

Suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia Images

S-a aflat suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, în cele două luni petrecute pe banca celor de la CFR Cluj. „Briliantul” a renunţat la o sumă uriaşă, după ce a demisionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu nu mai este antrenorul lui CFR Cluj. „Briliantul” a luat decizia de a pleca de pe banca clujenilor, după eşecul umilitor suferit în Cupa României, cu Corvinul Hunedoara.

Suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, la CFR Cluj

Conform fanatik.ro, Adrian Mutu a primit doar 5000 de lei, în perioada petrecută la CFR Cluj. Această sumă este reprezentată de salariul antrenorului, pentru cele trei zile bifate pe banca clujenilor, în luna ianuarie.

„Briliantul” avea un salariu de 15.000 de euro la CFR Cluj, însă acesta nu şi-a primit banii pe lunile februarie şi martie. Când a luat decizia de a demisiona, Mutu a renunţat la cei 30.000 de euro pe care trebuia să-i primească din partea lui Neluţu Varga.

Adrian Mutu le-a cerut oficialilor din Gruia să le plătească salariile restante membrilor staff-ului său. Acesta a transmis că se simte umilit şi nu se gândeşte la bani.

Reclamă

„Nu vreau niciun ban, am fost prea umilit, nu mă gândesc la bani. Considerați salariul meu pe februarie și martie, amendă pentru contraperformanța din meciul cu Corvinul. Renunț la cei 30.000 de euro.

Însă, vă rog să le dați banii oamenilor mei din staff pentru februarie și martie. Este singura mea pretenție”, a transmis Adrian Mutu, după plecarea de la CFR Cluj, conform sursei citate mai sus.

Adrian Mutu va fi înlocuit pe banca celor de la CFR Cluj de Francisc Dican, antrenor cu licenţă PRO, care ultima dată a antrenat-o pe Sănătatea Cluj. Cel care se va ocupa de echipă, de fapt, va fi Ovidiu Hoban, fostul mijlocaş al clujenilor, care a antrenat echipa U18 a formaţiei din Gruia, în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Andrea Mandorlini, după ce s-a scris că va deveni antrenorul lui CFR Cluj

A venit și reacția lui Andrea Mandorlini, după ce s-a scris ca va deveni antrenorul lui CFR Cluj. Italianul a ținut să clarifice situația, după plecarea lui Adrian Mutu.

Italianul a dezvăluit faptul că nu se află la Cluj pentru a deveni noul antrenor al echipei patronate de Neluțu Varga.

Totodată, Mandorlini a spus că a suferit la meciul cu Corvinul, pe care l-a numit unul „dezastruos”.

Eu sunt la Cluj pentru următoarele 15 zile, sunt aici pentru alte probleme, nu pentru asta. Nu ştiu nimic. Trebuie să aşteptăm puţin. E a doua oară când vin, nu ştiu încă, văd că lucrurile nu merg bine. Sigur, a fost un joc dezastruos, dar în fotbal se mai întâmplă.

Da, am suferit pentru jucători, pentru suporteri, pentru patron, sigur că a fost o partidă dezastruoasă”, a spus Andrea Mandorlini, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și