Închide meniul

Cristi Balaj, tiradă la adresa sistemului VAR din Liga 1: „Noi ce chinezărie am achiziționat?”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 23:00

Cristi Balaj, tiradă la adresa sistemului VAR din Liga 1: Noi ce chinezărie am achiziționat?”

Cristi Balaj a explicat plecările de la CFR Cluj

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a avut o tiradă la adresa sistemului VAR din Liga 1! Președintele campioanei României susține că, în ultima perioadă, formația antrenată de Dan Petrescu ar fi fost dezavantajată de VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la CFR Cluj sunt de părere că Andrei Ivan s-ar fi aflat într-o poziție de ofsaid la faza în urma căreia Elvir Koljic a marcat, în partida Universitatea Craiova – CFR Cluj, 1-1.

Cristi Balaj, tiradă la adresa sistemului VAR din Liga 1

Cristi Balaj nu este mulțumit de randamentul sistemului VAR, coniderând că CFR Cluj este dezavantajată.

„Aveam discuții cu Dan Petrescu. Discutam de jocul echipei. Nu suntem Real Madrid sau Manchester City, ca să dominăm un adversar. Dar cu jocul nostru, avem o nemulțumire, cum sunt tratate faze asemănătoare.

Pe unde trece acea linie, omul decide. Au eșuat (n.r cei de la VAR). Este imposibil (n.r. la meciul cu Universitatea Craiova) ca o persoană, să stai sprijinit pe un picior, să ai piciorul ridicat și să nu fie partea superioară mai în față decât gheata piciorului de sprijin. Până la 45 de ani eu nu am făcut altceva decât să alerg.

Reclamă

Ideea este că la alte campionate, la competițiile UEFA, vezi proiecția corpului. Dar să vedem acea proiecție. Noi ce chinezărie am achiziționat? La meciul de acasă (n.r. cu Rapid) au tras linia la umărul lui Maglica. Unde e uniformitatea?

Eu din ce am înțeles… Noi doar am solicitat să vină sistemul VAR în România. Nu vreau să fie implicat numele echipelor Rapid, Universitatea Craiova. VAR-ului, din punctul meu de vedere, a eșuat. Orice credibilitate. Au reținut din banii cluburilor pentru acest sistem.

Nimeni nu a venit să ne spună că, dacă vom lua acest sistem VAR, vor fi trasate eronat liniile. La meciul pe care l-am jucat acasă cu Rapid, Maglica, ca să ajungă cu umărul unde era trasată linia, trebuia să fie culcat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă venea cineva și ne spunea, nu accepta nici Federația, dar nimeni nu a venit să ne spună. Acest lucru s-a descoperit pe parcurs”, a declarat Cristi Balaj, pentru digsport.ro.

Dan Petrescu a răbufnit după remiza din Bănie

Dan Petrescu a răbufnit şi a declarat că Universitatea Craiova nu a avut nicio ocazie notabilă până în minutul 72, atunci când a reuşit să egaleze.

A fost un meci foarte greu, ştiam că echipa nu va fi bine azi. N-am avut timp să pregătesc meciul. Nu cred că vreo echipă va câştiga aici. E un teren greu, au o bancă extraordinară. Jucătorii de pe banca de la noi n-au niciun CV, au intrat foarte rău. Nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie mare până în minutul 75. Am căzut după ce am luat golul, jucătorii care au intrat nu au adus nimic, poate doar Hoban. E un play-off strâns, foarte multe egaluri.

Trăiesc la maxim orice meci, a fost cel de-al 700-lea din cariera mea, nu ştiu care antrenor din România va mai face atâtea. Am şi 300 de meciuri amicale, deci am ajuns pe la vreo 1000. Îmi doream să fie victorie la meciul 700.

Universitatea Craiova a făcut schimbări bune, ale noastre au fost slabe. Unii jcuători s-au relaxat, par în vacanţă, o să avem o discuţie mai dură săptămâna aceasta. Mai bine bag juniori, decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu.

Recomandări
  • Cristi Balaj, tiradă la adresa sistemului VAR din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și