Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei: „Tragem liniile cum vrem ca să nu fie CFR bine”. Avertisment pentru jucători

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 23:31

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei: „Tragem liniile cum vrem ca să nu fie CFR bine. Avertisment pentru jucători

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu răbufnit după meciul 700 al carierei. „Bursucul” s-a plâns de arbitrajul video al partidei, la o fază la care s-a dictat ofsaid împotriva echipei sale. De asemenea, tehnicianul clujenilor a avut şi un mesaj clar pentru jucătorii săi, fiind extrem de nemulţumit de prestaţia lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat şansa de a egala liderul Farul. Clujenii au plecat cu un singur punct de pe „Ion Oblemenco”, fiind fără victorie în play-off.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei

Dan Petrescu a avut o reacţie categorică, după meciul 700 din cariera sa de antrenor. Tehnicianul clujenilor a declarat Universitatea Craiova nu a avut nicio ocazie notabilă până în minutul 72, atunci când au reuşit să egaleze.

De asemenea, „Bursucul” s-a plâns de jucătorii care au intrat pe parcurs, şi a mărturisit că niciunul nu a adus vreun plus echipei. Petrescu a mai mărturisit că va purta o discuţie cu fotbaliştii săi, înaintea meciului din Cupa României, cu FC Argeş, de la mijlocul săptămânii.

„A fost un meci foarte greu, ştiam că echipa nu va fi bine azi. N-am avut timp să pregătesc meciul. Nu cred că vreo echipă va câştiga aici. E un teren greu, au o bancă extraordinară. Jucătorii de pe banca de la noi n-au niciun CV, au intrat foarte rău. Nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie mare până în minutul 75. Am căzut după ce am luat golul, jucătorii care au intrat nu au adus nimic, poate doar Hoban. E un play-off strâns, foarte multe egaluri.

Reclamă

Ne gândim la meciul următor, vine şi meciul cu FCSB. Unii jucători nu vor juca cu FC Argeş, în Cupă, şi vor juca cu FCSB.

Manea a mai centrat aşa, Cvek a jucat excelent, a luat pastile, se simţea rău, a avut probleme la stomac. Am văzut şi eu faza cu liniile, sunt cum vrem noi în România, nu mă convinge. Azi era umărul lui Ivan peste, le tragem liniile cum vrem ca să nu fie CFR Cluj bine.

Trăiesc la maxim orice meci, a fost cel de-al 700-lea din cariera mea, nu ştiu care antrenor din România va mai face atâtea. Am şi 300 de meciuri amicale, deci am ajuns pe la vreo 1000. Îmi doream să fie victorie la meciul 700.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova a făcut schimbări bune, ale noastre au fost slabe. Unii jcuători s-au relaxat, par în vacanţă, o să avem o discuţie mai dură săptămâna aceasta. Mai bine bag juniori, decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu, petru digisport.ro.

Elvir Koljic, prima reacţie după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Elvir Koljic a avut prima reacţie după ce a marcat în meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Ambele echipe sunt fără victorie în această fază a competiţiei.

„Sunt bucuros că am reuşit să marchez, dar eu cred că meritam în seara asta mai mult. Am avut ocazii în repriza a doua, dar CFR e echipă bună. Noi am încercat să marcăm golul 2, dar suntem mulţumiţi şi cu un punct.

Era bine dacă reuşeam să luăm toate punctele, dar CFR e echipă bună. Noi ne gândim în faţă, la următorul meci. Eu mă simt bine, dar sunt şi alţi jucători foarte buni. Nu contează cine joacă titulari, important e să câştigăm.

Anul ăsta e un play-off foarte bun, cu echipe foarte bune. Urmează meciul cu Farul, echipă care e foarte bună. Dar noi avem echipă foarte bună şi cred că putem să câştigăm„, a declarat Elvir Koljic pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și