Închide meniul

Cristi Balaj, un nou anunț despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga: „Membrii familiei m-au rugat asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2022, 8:26

Cristi Balaj, un nou anunț despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga: „Membrii familiei m-au rugat asta!

Cristi Balaj, reacție sinceră după CFR Cluj - FCSB 0-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a vorbit despre situația lui Neluțu Varga, care a fost internat după înfrângerea suferită de CFR Cluj împotriva celor de la Pyunik Erevan, în turul 1 preliminar Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după înfrângerea CFR-ului cu FC Pyunik, Neluțu Varga a fost internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Cristi Balaj, un nou anunț despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga

Deși în spațiul public a apărut informația că Neluțu Varga ar fi fost plasat în comă indusă, Cristi Balaj a asigurat că patronul de la CFR Cluj se află în afara oricărui pericol.

„Îi dedicăm victoria domnului Varga. Toți am jucat pentru el. Este un om și o persoană care a fost mereu alături de club. Am stat astăzi de vorbă cu el. Membrii familiei m-au rugat să demontez informațiile cu privire la starea de sănătate. Este din ce în ce mai bine, se recuperează, comunicăm. Este bine îngrijit, mulțumim medicilor specialiști”, a spus Cristi Balaj, după meciul CFR Cluj – Rapid 1-0, conform orangesport.ro.

De cazul lui Neluțu Varga se ocupă profesorul doctor Ștefan Florian, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume.

Reclamă

În urma eliminării în turul 1 preliminar al Champions League, CFR Cluj a pierdut câteva milioane de euro, bani cu care Neluțu Varga spera să mai salveze situația critică de la club.

Neluț Varga ar fi în comă indusă

Sâmbătă seară, foaiatransilvana.ro a scris că Neluțu Varga nu mai putea să vorbească în momentul când a ajuns la unitatea medicală și avea deja probleme cu echilibrul. Medicii au luat decizia de a-l plasa în comă indusă pentru a calma spasmul cerebral și pentru a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a stării de stres.

„I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză. Am înțeles că este un tratament de ultimă generație. El a ajuns la spital și nu mai putea vorbi și avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, a spus o persoană din familia lui Neluțu Varga, conform sursei de mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a negat informațiile despre Neluțu Varga

La câteva ore după ce informația s-a răspândit, clubul CFR Cluj a emis un comunicat în care a negat tot ce s-a scris despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga.

„Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele: Suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj. 16.07.2022„, se arată în comunicatul clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și