Închide meniul

Cristi Bălgrădean, explicaţii după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Ca o scuză, putem să spunem că a fost oboseală!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 19:31

Reclamă
Cristi Bălgrădean, explicaţii după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Ca o scuză, putem să spunem că a fost oboseală!

Cristi Bălgrădean este portarul lui CFR Cluj

Cristi Bălgrădean, într-un meci disputat de CFR Cluj / Profimediaimages

Cristi Bălgrădean a venit cu explicaţii după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Ardelenii au condus, dar au fost apoi dominaţi la toate capitolele de olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul campioanei dă vina pe oboseală. CFR Cluj a jucat joi cu Inter Escaldes în UEFA Conference League şi s-a impus cu 3-0.

Cristi Bălgrădean, explicaţii după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

„Clar, Craiova a fost mai bună ca noi în această zi, au meritat victoria. Au fost mai proaspeți decât noi, ținând cont că am jucat joi. Trebuie să ne revenim, pentru că mâine plecăm în Andorra. Trebuie să ne refacem cât mai repede.

Ca o scuză pentru noi, putem să spunem că a fost oboseală. Dar Craiova a fost mai bună astăzi, clar. Am avut 1-0, după n-am mai încercat să ținem de minge. Cred că la 2-1 s-a rupt totul, pentru că am primit gol chiar în startul reprizei”, a declarat Cristi Bălgrădean pentru Digi Sport.

Dan Petrescu a răbufnit după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

Petrescu a răbufnit şi a dat vina pe apărarea sa, care nu a arătat deloc ca în precedentele sezoane, în care era punctul forte al echipei din Gruia.

Reclamă

„Victorie meritată a Craiovei, echipa mai bună a câştigat. A fost echipa mai fresh, mai proaspătă. Nu degeaba am vrut să amânăm acest meci, de căldură. Am avut o ocazie mare la 1-0, şi la 1-1 am avut ocazie. Am intrat rău în repriza a doua, am luat un gol şi era greu să revenim.

Se vedea că erau mai proaspeţi. Nu are rost să ne legăm de mici episoade. E o lecţie pentru viitor. Mă aşteptam mult mai bine de la toţi jucătorii. Singurii care au o scuză sunt Deac şi Camora, care joacă meci de meci. Nu mi-a plăcut de am văzut în apărare, am arătat ca o apărare de Divizia C.

Dacă nu ne trezim, ne putem întoarce şi de acolo cu o surpriză. S-au schimbat mulţi jucători. Nu cred că au intrat jucătorii noi în ritmul de la CFR. 100% e vorba şi de oboseală. Când pierzi, nu trebuie să găseşti scuze, nu avem timp prea mult să analizăm acest meci. Nu a fost bine azi. Dacă jucăm ca azi, nu e tranşată calificarea”, a spus Petrescu după meci.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Oltenii au făcut spectacol total în primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Chiar dacă au fost conduşi, aceştia au întors rezultatul şi au obţinut primul succes din noua stagiune.

Ciprian Deac a deschis scorul, dar alb-albaştrii au reuşit „remontada”. Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno au marcat pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Meciul a început la ora 16:00, iar căldura le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor, care au avut nevoie de mai multe pauze de hidratare. Potrivit informațiilor Antena Sport, la ora de start a partidei, la nivelul gazonului era o temperatură de 46 de grade Celsius.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și