Închide meniul

Cristi Bălgrădean, prima reacţie după intervenţia URIAŞĂ din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Era să o comitem din nou la ultima fază!”. Ce a spus şi Yuri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2022, 23:51

Cristi Bălgrădean, prima reacţie după intervenţia URIAŞĂ din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Era să o comitem din nou la ultima fază!. Ce a spus şi Yuri

Cristi Bălgrădean, prima reacţie după intervenţia URIAŞĂ din CFR Cluj - Rapid 1-0

Cristi Bălgrădean, salvatorul lui CFR Cluj / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj a învins-o pe Rapid, scor 1-0, în prima etapă a Superligii. Campioana en-titre a câştigat la limită şi a trecut peste rezultatul ruşinos din preliminariile UEFA Champions League, când a fost eliminată de Pyunik. Cristi Bălgrădean a avut o primă reacţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yuri Matias a înscris singurul gol al derby-ului, în minutul 17. Cu câteva secunde înainte, Horaţiu Moldovan reuşise parada începutului de sezon. În minutul 90+3, Alexandru Ionița a pătruns în careul CFR-ului, iar centrarea sa a fost blocată de Ovidiu Hoban cu mâna.

A fost nebunie pe final. Sebastian Colțescu s-a dus la monitorul VAR să verifice faza și a acordat penalty pentru giuleșteni. Echipa lui Dan Petrescu a fost însă salvată de parada lui Cristi Bălgrădean, din minutul 90+8, în fața lui Alexandru Albu.

Cristi Bălgrădean, prima reacţie după intervenţia URIAŞĂ din CFR Cluj – Rapid 1-0

A fost un meci care iniţial părea mai uşor, dar nu a fost deloc uşor. Era să o comitem, între ghilimele, din nou la ultima fază. Cu Sepsi în 85, cu Pyunik în 89 şi 119. Acum mă şi gândeam… am muncit pentru victoria asta şi sper să fie declicul de care aveam nevoie ca să creştem. După ratarea calificării am fost cu moralul la pământ.

Antrenorul decide dacă merit sau nu să fiu titular. Despre golul cu Pyunik nu ştiu dacă trebuie să clarific ceva, am respins în lateral, aşa a fost să fie, să nu fie acolo niciun fundaş de-al meu. Nu am ce să mai clarific.

Reclamă

Eu le spuneam colegilor, când jucăm bine nu câştigăm. Sper din suflet să fie declicul de care era nevoie„, a spus Cristi Bălgrădean la digisport.ro.

Sunt foarte fericit, ştiam că Rapid e o echipă foarte puternică. Dar împreună am reuşit să câştigăm meciul. Ştiam că era un moment foarte greu pentru echipa noastră, dar noi ne uităm înainte, mergem mai departe„, a declarat Yuri după ce a marcat golul victoriei.

Pentru Rapid urmează alte două meciuri „de foc”. Etapa viitoare primeşte vizita rivalei FCSB, pe stadionul din Giuleşti. La o săptămână distanţă, jucătorii lui Adi Mutu au deplasare în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj e gata de „dubla” cu Inter Club d’Escaldes, în turul secund preliminar de Conference League. Între disputele campioana din Andorra, care este o echipă semi-profesionistă, ardelenii se vor duela cu FC U Craiova 1948.

Trei jucători ai Rapidului s-au „rupt” în primele 35 de minute

În minutul 9 a apărut prima lovitură pentru giuleşteni. Jakub Vojtus s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat probleme fizice. Medicii au intervenit, dar a fost nevoie de o schimbare. Slovacul a ieşit şchiopătând, iar în locul său a intrat Romario Moise.

Yuri Matias a deschis scorul la scurt timp distanţă (17). După nici o jumătate de oră s-a mai „rupt” un alt fotbalist al giuleştenilor. Claudiu Belu-Iordache avea mari dureri şi s-a stăpânit cu greu să nu plângă. S-a dus direct pe bancă şi a fost înlocuit de Mutu cu Florin Ştefan, în minutul 31.

Nu a trecut mult şi s-a mai accidentat un jucător al oaspeţilor. Intrat de curând pe teren, Romario Moise s-a ţinut de piciorul stâng şi a cerut ajutorul medicilor. Şi el a ieşit şchiopătând, în minutul 35 şi a cerut schimbare. „Briliantul” a fost nevoit să apeleze la Alexandru Ioniţă.

Rareş Ilie, mesaj emoţionant chiar înainte de derby-ul CFR Cluj – Rapid

Rareş Ilie a semnat cu Nice şi a avut un mesaj emoţionant chiar înainte de derby-ul CFR Cluj – Rapid. Jucătorul vândut de giuleşteni cu 5 milioane de euro şi-a încurajat foştii coechipieri. Era sigur că trupa lui Adi Mutu va da lovitura în Gruia.

„Rareș Ilie a semnat cu OGC Nice! Fostul nostru jucător le-a transmis un mesaj băieților direct de la Nisa, înainte de meciul cu CFR Cluj„, a fost anunţul făcut de pagina oficială a clubului din Grant.

„Multă baftă, băieţi, diseară. Eu sunt cu sufletul alături de voi şi sunt sigur că o să faceţi un meci mare şi o să câştigaţi! Aveţi încredere în voi şi ‘Forza Rapid’!„, a transmis Rareş Ilie.

Reclamă

Transferul lui Rareş Ilie, pentru 5 milioane de euro, intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și