Închide meniul

Cristi Borcea a dezvăluit care este planul pe care îl are Dan Şucu la Rapid: „Poate să plătească orice sumă de bani!”

Antena Sport Publicat: 20 august 2022, 17:03

Cristi Borcea a dezvăluit care este planul pe care îl are Dan Şucu la Rapid: „Poate să plătească orice sumă de bani!

Dan Șucu, mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023

Dan Şucu are 50% din acţiunile Rapidului / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

  • Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile clubului Rapid
  • Ce a spus Cristi Borcea despre conducătorul giuleştenilor

Cristi Borcea a vorbit despre planul pe care şi l-a fixat Dan Şucu la Rapid. Omul de afaceri a preluat, în luna mai, 50% din acţiunile clubului din Giuleşti. Îl are alături pe Victor Angelescu şi e gata să obţină rezultate spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre Dan Şucu şi este sigur că alb-vişiniii au acum putere să se lupte pentru câştigarea titlului. Borcea e sigur că, cel târziu sezonul viitor, Rapid va fi o contracandidată importantă pentru CFR Cluj şi FCSB.

Cristi Borcea a dezvăluit care este planul pe care îl are Dan Şucu la Rapid

„Leonidas” anunţă că Şucu are suficienţi bani pentru a-i aduce întăriri de titlu lui Adi Mutu. Din 2003 nu a mai câştigat campionatul gruparea din Grant.

Reclamă

Dan Șucu este un om potent, care poate să plătească orice sumă. A arătat forță, din moment ce a creat o echipă competitivă și i-a dat mână liberă lui Adi (n.r. Mutu) să-și aleagă jucătorii.

Încă nu este Rapidul pe care Adrian Mutu și-l dorește, el este un om foarte ambițios. Nu am vorbit cu el de când este la Rapid, dar eu îl știu, eu l-am crescut de la 18 ani. El când a venit de la Chelsea a avut în biroul meu contract de 1 milion, dacă nu mergea la Juventus, venea la Dinamo. El semnase (n.r. cu Juventus), dar am știut de când era jucător că va ajunge un antrenor mare și o să vedeți că va ajunge.

Reclamă

Rapidul e cu potențialul cel mai mare. Au o echipă care se va vedea în timp rezultatele și performanța. La anul sigur se vor bate la campionat. Sezonul ăsta poate printr-o conjunctură, poate să facă în iarnă 3-4 transferuri foarte bune și să meargă în play-off, dar depinde de strategia fiecăruia„, a declarat Cristi Borcea la prosport.ro.

Rapid este pe loc de play-off înaintea meciului cu UTA, din etapa a 6-a a Ligii 1. Jucătorii antrenaţi de Adi Mutu au trei victorii şi două înfrângeri. Cu un succes în această seară, alb-vişiniii urcă pe primul loc în clasament.

Răspunsul lui Dan Șucu după ce a fost atacat de Gigi Becali

Gigi Becali a aruncat cuvinte grele la adresa conducerii Rapidului, formată din Dan Șucu și Victor Angelescu. Patronul FCSB s-a enervat când a auzit că giuleștenii ar fi interesați de Florinel Coman și Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține și a lansat un val de ironii la adresa acționarilor din Giulești:

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali.

Între timp, a sosit și replica lui Dan Șucu. Conducătorul Rapidului a evitat să intre într-un schimb dur de replici cu latifundiarul din Pipera

Eu nu mă bag în astfel de discuții. Nu mă ocup de transferuri. Totuși, dacă există oportunitatea de a investi, avem posibilitatea aceasta”, a spus Dan Șucu, pentru gsp.ro.

În vârstă de 58 de ani, Dan Şucu are o avere de peste 200 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”