Închide meniul

Cristi Borcea a fost dat de gol de Dănuţ Lupu, după anunţul că e gata să aducă 15 milioane de euro la Dinamo: „Vă spun eu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2023, 9:13

Cristi Borcea a fost dat de gol de Dănuţ Lupu, după anunţul că e gata să aducă 15 milioane de euro la Dinamo: „Vă spun eu!

Cristi Borcea a fost dat de gol de Dănuţ Lupu

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / AntenaSport

Cristi Borcea a fost dat de gol de Dănuţ Lupu, după ce fostul patron al lui Dinamo a lăsat de înţeles că e dispus să bage din nou bani la echipa din Ştefan cel Mare. Scenariul anunţat de milionarul român este contrazis de fostul mare jucător al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu le cere fanilor să nu ia în calcul varianta revenirii lui Cristi Borcea la conducerea clubului. Sunt şanse infime şi ca „Leonidas” să investească din postura de sponsor.

Cristi Borcea a fost dat de gol de Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu a dezvăluit că vorbeşte mereu cu Cristi Borcea şi că nu există nicio şansă ca omul de afaceri să fie convins.

Cristi e prietenul meu. Nu o să revină niciodată. Vă spun eu. În cel mai bun caz, Cristi poate să fie un sponsor al lui Dinamo, nicidecum să fie acționar al lui Dinamo”, a declarat Dănuț Lupu pentru iamsport.ro.

Borcea a fost acţionar şi preşedinte executiv între anii 1995 şi 2012, perioadă în care Dinamo a obţinut rezultate notabile. Alb-roşiii au cucerit atunci patru titluri şi şase Cupe ale României. Cristi Borcea s-a întors pe stadion, la un meci al lui Dinamo, după un deceniu. A fost în tribună la meciul Dinamo – FCSB, scor 6-1, care a contribuit decisiv la revenirea „câinilor” în Liga 1.

Reclamă

După promovare, Dinamo a înregistrat 2 victorii,2 remize şi 3 înfrângeri. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă este pe locul 10 în Liga 1 înaintea derby-ului cu Rapid. Meciul din Giuleşti este vineri, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cu actuala conducere

Fostul acţionar din „Ştefan cel Mare” susţine că există vechi dinamovişti care ar fi dispuşi să investească la Dinamo, dar cu un preşedinte precum Ionuţ Lupescu.

Andrei Nicolescu, noul administrator special al lui Dinamo, nu este numele potrivit pentru club, anunţă Borcea. Omul de afaceri a anunţat care ar fi conjunctura în care ar investi din nou la club.

Reclamă 4 / 0/3

Totul trebuie făcut cu bani, Dacă facem chetă pentru 100.000, pentru 10.000. Intrăm în faliment. Am spus să dea drumul stadionului şi stadionul va intra în linie dreaptă în două luni. Trebuie să îşi rezolve problemele. Trebuie să vină dinamovişti să ne strângă. Eu dacă vreau să conduc, am 15 milioane să vin să conduc, dar nu vreau. Am operaţii, nu dorm, totul mi-a făcut Dinamo.

Să vin la Tribuna zero ca sponsor, aş vrea. Pune o conducere profesionistă, de foşti dinamovişti, să ne adune. Dacă Lupescu vine la mine, eu mai adun şi alţi oameni şi e foarte simplu să adunăm 4 milioane de euro pe an. Dar felul în care ies că noi să dăm banii şi ei să conducă. Trebuie educaţi. Eu cum am adus 11 sponsori? I-am adus pe stadion, să vadă atmosfera. Niciodată nu am falimentat Dinamo.

Eu nu am vândut acţiunile lui Negoiţă. Conferinţa de presă a fost cu Badea şi Săvulescu. Am plecat în America. Eu la locul 2 nu mă bat. Am ieşit din acţionariat. După 5-6 luni, a cumpărat Negoiţă de la Badea şi Săvulescu. A spus că avem banii necesari să ne batem la campionat. Datoriile erau de 6 milioane de euro când am plecat. Dar cei 3 jucători pe care i-am lăsat au acoperit datoria, Nica, Scarlatache.

Nu am nicio discuţie cu actuala conducere. Nu mă regăsesc în Dinamo ăsta. Ei au spus că e un alt Dinamo. Eu mă regăesc şi am fost crescut de mic, de la 9 ani, cu performanţe. „Nu mai ieşi niciodată la televizor decât când iei campionatul, ţărane de Pantelimon”, îmi spunea nea Cornel. Eu mi-am dat cu părerea cu o experienţă de conducere de 22 de ani”, a spus Borcea, citat de digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și