Închide meniul

Cristi Borcea a vorbit despre banii pe care îi pierde Gigi Becali la FCSB: „Pentru naşul este o jucărie!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2023, 22:12

Cristi Borcea a vorbit despre banii pe care îi pierde Gigi Becali la FCSB: „Pentru naşul este o jucărie!

Cristi Borcea a vorbit despre banii pe care îi pierde Gigi Becali la FCSB

Cristi Borcea este finul lui Gigi Becali / Colaj Hepta

Cristi Borcea a transmis un mesaj categoric şi a vorbit despre banii pe care îi pierde Gigi Becali la FCSB. Fostul patron al lui Dinamo este sigur că naşul său este pe minus, mai ales după ce roş-albaştrii nu au mai câştigat titlul din 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea anunţă că, dacă ar fi fost în locul lui Gigi Becali, ar fi vândut de mult echipa. Latifundiarul din Pipera a primit mai multe oferte chiar şi în acest an, dar le-a refuzat pe toate. Le-a transmis deja fanilor vicecampioanei că nu mai ia în calcul să renunţe la club.

Cristi Borcea a vorbit despre banii pe care îi pierde Gigi Becali la FCSB

(Moderator: Cum credeţi că naşul Gigi Becali rezistă? Cu Armata procese, cu toată lumea?) Eu nu aş mai fi rezistat. Vedeţi, trec şi anii peste noi. În momentul în care eram aveam disputa, venea naşul la meciuri. Era disputa între noi, competiţia între noi. Acum nu mai vine la meciuri şi nu mai este aşa implicat. Dar, oricum, financiar este pe minus mult! Pentru naşul, la câţi bani are, este o jucărie!„, a declarat Cristi Borcea pentru sptfm.ro.

Înainte de „finala” cu Farul, Gigi Becali „copiase” replica celebră a lui Cristi Borcea şi visa cu ochii deschişi la prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

A rămas, dar câştigam campionatul la 15 puncte distanţă când spuneam asta (n.r. „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”)„, a mai spus Borcea.

Reclamă

Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB: „Am cerut binecuvântare de la duhovnic!”

Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB după ce anunţase că vrea să vândă echipă şi că a primit mai multe oferte. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a cerut binecuvântare de la duhovnic pentru a se retrage din fotbal.

FCSB a ratat câştigarea titlului pentru al 8-lea an la rând, dar Gigi Becali încă este tentat să continue la echipă. Anunţă că singura soluţie pe care o are, după ce Farul lui Gică Hagi i-a „suflat” titlul, este să investească masiv.

Latifundiarul din Pipera nu este lăsat de duhovnic şi de familie să renunţe la clubul din Berceni. În condiţiile date, este dispus să mai investească cel puţin un an la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: La câţi jucători veţi renunţa?) Sunt cinci jucători care o să plece, la care explică contractul. Şi acum avem două soluţii. Nu sunt convins pe care să o aleg. O să vedem. Ori tăiem şi facem şi dregem, ori mai riscăm, investim şi să luăm campionatul la pas.

Ce să vând? Nu am binecuvântare. Am cerut binecuvântare de la duhovnic să o vând pe FCSB şi nu am binecuvântare de la duhovnic. Şi de la părinţi. Şi atunci, nu o fac. Deşi nu ştiu dacă este benefică pentru mine echipa. Îmi afectează sănătatea, nu mai este ce a fost.

Sunt două soluţii. Ori să elimin emoţia, şi ca să elimin emoţia trebuie să bag vreo 10 milioane, 5-6 milioane ca să iau campionatul la pas. Dar apoi vine emoţia în cupele europene. Dumnezeu să mă lumineze, să mă îndrume ce să fac. M-am legat de chestia asta şi mă ţine ca o mreajă, de idolatria asta. Fotbalul mă ţine în lacăt şi nu mă lasă să renunţ, să vedem ce semne îmi dă Dumnezeu, mai stăm un an„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă ţinută la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și