Închide meniul

Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB: „Am cerut binecuvântare de la duhovnic!”. Ce se întâmplă cu ofertele pentru vânzarea clubului, după ce a ratat titlul

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 11:49

Reclamă
Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB: „Am cerut binecuvântare de la duhovnic!. Ce se întâmplă cu ofertele pentru vânzarea clubului, după ce a ratat titlul

Gigi Becali, noi declaraţii xenofobe

Gigi Becali a oferit declaraţii la Palat / AntenaSport

Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB după ce anunţase că vrea să vândă echipă şi că a primit mai multe oferte. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a cerut binecuvântare de la duhovnic pentru a se retrage din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat câştigarea titlului pentru al 8-lea an la rând, dar Gigi Becali încă este tentat să continue la echipă. Anunţă că singura soluţie pe care o are, după ce Farul lui Gică Hagi i-a „suflat” titlul, este să investească masiv.

Gigi Becali s-a hotărât ce va face cu FCSB

Latifundiarul din Pipera nu este lăsat de duhovnic şi de familie să renunţe la clubul din Berceni. În condiţiile date, este dispus să mai investească cel puţin un an la echipă.

(Reporter: La câţi jucători veţi renunţa?) Sunt cinci jucători care o să plece, la care explică contractul. Şi acum avem două soluţii. Nu sunt convins pe care să o aleg. O să vedem. Ori tăiem şi facem şi dregem, ori mai riscăm, investim şi să luăm campionatul la pas.

Ce să vând? Nu am binecuvântare. Am cerut binecuvântare de la duhovnic să o vând pe FCSB şi nu am binecuvântare de la duhovnic. Şi de la părinţi. Şi atunci, nu o fac. Deşi nu ştiu dacă este benefică pentru mine echipa. Îmi afectează sănătatea, nu mai este ce a fost.

Reclamă

Sunt două soluţii. Ori să elimin emoţia, şi ca să elimin emoţia trebuie să bag vreo 10 milioane, 5-6 milioane ca să iau campionatul la pas. Dar apoi vine emoţia în cupele europene. Dumnezeu să mă lumineze, să mă îndrume ce să fac. M-am legat de chestia asta şi mă ţine ca o mreajă, de idolatria asta. Fotbalul mă ţine în lacăt şi nu mă lasă să renunţ, să vedem ce semne îmi dă Dumnezeu, mai stăm un an„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă ţinută la Palat.

Patronul lui FCSB a avut şi un discurs critic la adresa jucătorilor. Deian Sorescu, Ovidiu Popescu şi Andrei Cordea au fost făcuţi praf de omul de afaceri.

Căpitanul Darius Olaru a criticat pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul

Căpitanul Darius Olaru și-a criticat colegii după ce FCSB a pierdut titlul în fața Farului. Echipa lui Gică Hagi a câștigat meciul direct de la Ovidiu, cu 3-2, după ce trupa lui Gigi Becali a condus cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Olaru susține că tactica de a se retrage încă din start i-a costat pe roș-albaștri, la fel cum au contat și greșelile personale de la golurile înscrise de campioana Farul.

Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0… Am luat un gol copilăresc pe final de primă repriză și asta a fost. Nu știu dacă am pierdut astăzi campionatul, ci în timpul sezonului. Titlul nu s-a jucat astăzi.

În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon. Astăzi n-am arătat-o. Am primit 3 goluri pe greșeli personale. Nu poți câștiga în aceste condiții”, a spus Darius Olaru, citat de digisport.ro.

Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul – FCSB 3-2. Cel mai în formă jucător de la FCSB a fost extrem de dezamăgit după ce echipa sa a pierdut titlul în penultima etapă.

„E foarte mare dezamăgirea. De la 2-0 s-a făcut 3-2. Au meritat victoria. Sunt foarte supărat, îi felicit. Au condus tot campionatul. Ne pare rău că ne-am apropiat şi am căzut pe final„, a spus Florinel Coman după ce Farul a învins FCSB cu 3-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și