Închide meniul

Cristi Borcea, anunţ uriaş pentru Dinamo! Vestea pe care o aşteptau „câinii”: „Toţi dinamoviştii merită!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 20:04

Reclamă
Cristi Borcea, anunţ uriaş pentru Dinamo! Vestea pe care o aşteptau „câinii: „Toţi dinamoviştii merită!

Cristi Borcea, anunţ uriaş pentru Dinamo

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / AS.ro

Cristi Borcea a făcut un anunţ uriaş pentru Dinamo. Fostul patron al trupei din Ştefan cel Mare a dezvăluit, chiar după remiza „câinilor” cu Rapid, că vor începe lucrările la arena din „Groapă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a oferit declaraţii şi despre forma lui Dinamo, din acest sezon. „Câinii” sunt pe loc de play-off, după şase etape disputate din acest sezon. În runda următoare, formaţia lui Zeljko Kopic va primi vizita rivalei Universitatea Craiova.

Cristi Borcea, anunţ uriaş pentru Dinamo

Cristi Borcea a transmis că Dinamo are şanse mari să evolueze în play-off, după rezultatele din primele etape ale sezonului. Omul de afaceri a remarcat un jucător al „câinilor”, pe Dennis Politic, mărturisind că s-a simţit lipsa acestuia din derby-ul cu Rapid.

De asmenea, Borcea a transmis că lucrările la noul stadion al lui Dinamo au intrat în linie dreaptă. Noua arenă din Ştefan cel Mare va avea o capacitate de peste 25.000 de locuri, iar lucrările vor dura trei ani.

„Ca suporter al lui Dinamo, îmi doresc tot ce este mai bun pentru această echipă. Vreau un sezon foarte bun de la jucători şi o clasare fără emoţii. Dacă analizăm cum a evoluat Dinamo până acum, cred că echipa va merge în play-off.

Reclamă
Reclamă

Dennis Politic a lipsit în meciul cu Rapid, iar absenţa lui se simte. Este jucătorul care a evoluat constant bine până acum, are spirit, îmi place.

(n.r. – credeți că Mircea Lucescu îl va convoca la prima reprezentativă?) Nu cred că suntem noi în măsură să comentăm deciziile lui nea Mircea Lucescu. Venirea sa la naţională este cea mai bună mişcare pe care a putut s-o facă Federaţia Română de Fotbal. Avem cu toţii nevoia de experienţa lui nea Mircea, întreg fotbalul românesc.

O altă veste bună este că a intrat în linie dreaptă construcţia noului stadion Dinamo. Toţi dinamoviştii merită o arenă modernă, va veni şi mai multă lume lângă echipă. Lucrurile s-au pus în mişcare, se va face stadionul”, a declarat Cristi Borcea, conform sportpesurse.ro.

Reclamă

Andrei Nicolescu, iritat după Rapid – Dinamo

Andrei Nicolescu a fost iritat după Rapid – Dinamo. Derby-ul etapei a şasea din Liga 1 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Claudiu Petrila şi Astrit Selmani au fost marcatorii celor două goluri din Giuleşti.

„A fost un meci cu de toate, dar, din punctul meu de vedere, s-a vorbit prea puțin despre calitatea gazonului. Calitatea gazonului pe noi ne-a afectat. Noi avem un joc mai în viteză pe terenuri bune, ei joacă în viteză doar cu mingi lungi și cred că, cumva, calitatea gazonului a afectat prestația noastră. Cred că, dacă aveam un gazon mai bun, am fi putut să ne descurcăm mai bine, puneam mai multă presiune, am fi putut să ținem mai mult de minge, cred că posesia ar fi fost net superioară, dar asta e! Gazonul, cumva, ne-a încurcat pe noi.

Nici declarațiile oficialilor de la Rapid, de la finalul meciului, nu le consider foarte fairplay, dar asta e. Am văzut că tendința a fost să se arunce vina pe arbitraj, pentru acest rezultat. Mi se pare un pic lipsă de fairplay, dar fiecare apreciază cum crede”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și