Închide meniul

Andrei Nicolescu, iritat după Rapid – Dinamo! Oficialul „câinilor” acuză lipsa de fair-play: „Am văzut tendinţa asta”

Alex Masgras Publicat: 19 august 2024, 18:17

Reclamă
Andrei Nicolescu, iritat după Rapid – Dinamo! Oficialul „câinilor acuză lipsa de fair-play: „Am văzut tendinţa asta

Andrei Nicolescu, iritat după Rapid - Dinamo! Oficialul "câinilor" acuză lipsa de fair-play: "Am văzut tendinţa asta"

Andrei Nicolescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Andrei Nicolescu a fost iritat după Rapid – Dinamo. Derby-ul etapei a şasea din Liga 1 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Claudiu Petrila şi Astrit Selmani au fost marcatorii celor două goluri din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele reuşite au venit în urma unor penalty-uri acordate de arbitrul Iulian Călin în urma analizării fazelor de către VAR.

Andrei Nicolescu, iritat după Rapid – Dinamo! Oficialul „câinilor” acuză lipsa de fair-play: „Am văzut tendinţa asta”

Andrei Nicolescu s-a plâns de starea gazonului din Giuleşti, fiind de părere că echipa condusă de Zeljko Kopic a avut de suferit.

De asemenea, administratorul special al celor de la Dinamo i-a taxat şi pe oficialii de la Rapid, care s-au plâns de arbitraj, lucru lipsit de fair-play în opinia lui Nicolescu:

„A fost un meci cu de toate, dar, din punctul meu de vedere, s-a vorbit prea puțin despre calitatea gazonului. Calitatea gazonului pe noi ne-a afectat. Noi avem un joc mai în viteză pe terenuri bune, ei joacă în viteză doar cu mingi lungi și cred că, cumva, calitatea gazonului a afectat prestația noastră. Cred că, dacă aveam un gazon mai bun, am fi putut să ne descurcăm mai bine, puneam mai multă presiune, am fi putut să ținem mai mult de minge, cred că posesia ar fi fost net superioară, dar asta e! Gazonul, cumva, ne-a încurcat pe noi.

Reclamă
Reclamă

N-o să comentez arbitrajele, îmi doresc foarte mult ca și Dinamo, cât mai curând, să fie o echipă respectată de către arbitri și, atunci când joacă acasă, să-și primească acei 5%. Ne doream mai mult, dar, după cum am început a doua repriză, trebuie să ne mulțumim și cu egalul acesta. Important este ca noi să avem o evoluție constant bună.

Nici declarațiile oficialilor de la Rapid, de la finalul meciului, nu le consider foarte fairplay, dar asta e. Am văzut că tendința a fost să se arunce vina pe arbitraj, pentru acest rezultat. Mi se pare un pic lipsă de fairplay, dar fiecare apreciază cum crede”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit prosport.ro.

Viorel Moldovan, discurs dur după Rapid – Dinamo 1-1

Viorel Moldovan a avut un discurs dur după Rapid – Dinamo 1-1 Președintele echipei antrenate de Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte, după partida de pe stadionul din Giulești.

Reclamă

Oficialul din Giulești a dezvăluit că toată lumea din cadrul clubului este dezamăgită, având în vedere că Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a obținut nicio victorie în noua stagiune.

De asemenea, Viorel Moldovan a vorbit și despre arbitrajul de la derby și a menționat că a fost dezamăgit de prestația oficialilor.

„Trebuie să fie răbdare, ce putem să facem? Fanii normal că sunt dezamăgiți, la fel de dezamăgiți suntem și noi, așa suferință nu am mai trăit de foarte mult timp. Nu ne ies lucrurile, trebuie să fim bărbați, trebuie să muncim mai mult. Sunt mulți cunoscători care trag anumite concluzii. Îi lăsăm în pace să își exprime opinia, să își dea cu părerea. Noi trebuie să mergem mai departe și să reușim să câștgăm un joc.

Nu aș dori să vorbesc prea mult despre arbitraj, jocul a fost foarte fragmentat, maniera de arbitraj m-a dezamăgit un pic, dar nu aș vrea să găsesc o scuză din acest punct de vedere. Un penalty acordat prea ușor pentru Dinamo. Cred că jucătorul lui Dinamo a căzut înainte. Din păcate asta a fost, ce putem face decât să mergem mai departe”, a spus Moldovan, la digisport.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și