Închide meniul

Cristi Borcea, convins că Nicolae Dică poate să câștige titlul cu FCSB: „Nu este greu să gestionezi relația cu Gigi Becali!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2022, 10:21

Cristi Borcea, convins că Nicolae Dică poate să câștige titlul cu FCSB: „Nu este greu să gestionezi relația cu Gigi Becali!

Nicolae Dică a acceptat oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Cristi Borcea e de părere că Nicolae Dică e cel mai potrivit antrenor pentru FCSB. Fostul acționar de la Dinamo e sigur că Dică se înțelege de minune cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a revenit pe banca FCSB-ului în acest sezon, înlocuindu-l pe Toni Petrea, după debutul slab al roș-albaștrilor în noul sezon. Tehnicianul de 42 de ani a calificat vicecampioana României în play-off-ul Conference League.

Cristi Borcea, convins că Nicolae Dică poate să câștige titlul cu FCSB

Chiar dacă FCSB încă nu a obținut nicio victorie în Liga 1 în acest sezon, Borcea e sigur că roș-albaștrii se vor lupta la titlu cu Nicolae Dică.

„Cea mai bună alegere! Cu Dică s-a calificat ultima dată în grupe. Dică de atunci a antrenat, a urcat, a făcut progrese, a fost la echipa națională. A avut mulți jucători la echipa națională. Eu zic că nu este greu să gestionezi relația cu Gigi Becali. O să vedeți că au o relație și se vor bate la campionat anul ăsta”, a spus Cristi Borcea, conform prosport.ro.

În play-off-ul Conference League, FCSB se va duela cu norvegienii de la Viking. Meciul tur se va juca pe Arena Națională, pe 18 august, în timp ce returul va avea loc pe 25 august, în Norvegia.

Reclamă

Următorul joc din Liga 1 al roș-albaștrilor este programat duminică, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște.

Gigi Becali, nemulțumit de jocul prestat de FCSB

Gigi Becali e nemulțumit de jocul prestat de FCSB, chiar dacă echipa antrenată de Nicolae Dică s-a calificat în play-off-ul Conference League. Patronul roș-albaștrilor își dorește ca formația sa să domine posesia.

„Mie nu-mi place jocul. Avem atitudine și avem valoare, dar nu-mi place jocul. Eu vreau relații de joc, mingea să fie la noi. Nu știu cât de tare a fost echipa asta cu care am jucat noi, dar nu aveau voie să mai atace. Eu așa văd fotbalul. Când am 2-0, pasez și cu portarul. Ce nevoie am eu să mai dau al treilea gol când am 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

N-am posesia, trebuie să fie mingea de mine. Nu știu, eu o să vorbesc cu Dică, el e specialistul. Vreau să fie mingea la mine, nu la adversar. Eu nu sunt încântat de calificare. Eu trebuie să văd viitorul. Ne-am calificat, dar stai să vedem. Mingea trebuie să fie la mine tot timpul”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Nicolae Dică, în genunchi la golul lui Andrei Cordea

Nicolae Dică s-a pus în genunchi la golul lui Andrei Cordea din FCSB – Dunajska Streda. Acesta a deschis scorul în minutul 29, după o fază începută de la Octavian Popescu. „Perla” FCSB a dat o pasă de geniu cu exteriorul.

FCSB a început tare confruntarea cu Dunajska Streda. În faţa a aproximativ 35.000 de suporteri, roş-albaştrii au luat cu asalt poarta lui Daniel Veszelinov. FCSB a deschis scorul în minutul 29. Octavian Popescu a dat o pasă de geniu cu exteriorul, iar mingea a ajuns la Bogdan Rusu, care a trimis în bară.

Mingea a sărit la Andrei Cordea, care a înscris din 6 metri, în poarta goală. Nicolae Dică a fost în culmea fericirii. Antrenorul s-a pus în genunchi pe parcursul fazei la care echipa sa a marcat!

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și