Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Borcea, dezvăluiri despre transformarea naşului Gigi Becali: „Pastila lui este biserica!”. Ce spune despre milioanele de euro pierdute în fotbal

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2023, 13:55 / Actualizat: 7 aprilie 2023, 17:12

Cristi Borcea, dezvăluiri despre transformarea naşului Gigi Becali: „Pastila lui este biserica!. Ce spune despre milioanele de euro pierdute în fotbal

Cristi Borcea, dezvăluiri despre transformarea naşului Gigi Becali

Gigi Becali este naşul lui Cristi Borcea / Colaj Hepta/AntenaSport

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri despre transformarea naşului Gigi Becali. Fostul patron al lui Dinamo e convins că latifundiarul din Pipera s-a schimbat în ultimii ani şi că nu mai este acelaşi om cu care se lupta pentru titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea nu vrea să mai audă de fotbal. A fost operat pe cord deschis, după titlul ratat din 1999. Nu a dormit atunci timp de trei săptămâni şi din acel moment ia zilnic pastile. Anunţă că fostul său mare rival, Gigi Becali, nu are astfel de probleme.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre transformarea naşului Gigi Becali

„Leonidas” a rememorat cum era Gigi Becali în perioada în care el băga bani la Dinamo. A şi calculat cât de mari sunt pierderile suferite de foştii patroni ai echipelor din Liga 1. Cristi Borcea, Adrian Porumboiu, Marian Iancu şi Adrian Mititelu ar fi pierdut zeci de milioane de euro.

Sănătatea, familia, libertatea… eu sunt învăţat să trăiesc altfel. În momentul în care mă implic, trebuie să o fac 100%. Sunt prea tipicar ca să mai intru acum în fotbal.

(Reporter: Şi totuşi Gigi Becali, naşul dumneavoastră, e tot în fotbal. El nu a luat pumni de pastile?) Naşul nu, nu, nu are nicio legătură cu pastilele. Pastila lui este biserica. E diferenţă mare între Gigi Becali care era când eram eu, eram toţi… veneam la meciuri, ne războiam, se ducea şi el la echipă, mergea cu echipa în deplasări. L-aţi văzut acum? Acum nu mai vine nici la meciuri, nici cu echipa în deplasări. Nu are nicio legătură cu Gigi Becali care era în momentul în care ne duelam noi.

Reclamă

Este mai puternic decât atunci, financiar mă refer. Financiar este singurul care este acolo. Neluţu Varga a luat 5-6 titluri şi are peste 35 de milioane de euro băgaţi, din buzunar. Dacă nu va mai fi Neluţu Varga, ce va mai fi CFR Cluj? Nimic!

Financiar nu este cineva care să fi câştigat din fotbal. Porumboiu peste 25 de milioane de euro (n.r. pierderi), Marian Iancu peste 25 de milioane, Mititelu de câte ori săracul s-a dus în groapă, 20 de metri, iar a ieşit. Cine a câştigat? Nimeni. Copos… toţi am băgat zeci de milioane„, a declarat Cristi Borcea pentru AntenaSport.

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo

Cristi Borcea a găsit soluţia pentru situaţia de la Dinamo. Fostul şef din Ştefan cel Mare a declarat că echipa sa de suflet va redeveni o forţă în Liga 1, atunci când va avea un stadion modern. De asemenea, Borcea a mai transmis un mesaj clar şi despre derby-ul pe care „câinii” îl vor avea cu CSA Steaua, în Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea consideră că nu este un derby între Dinamo şi CSA Steaua. Ba mai mult, fostul şef din Ştefan cel Mare consideră că roş-albaştrii sunt „un avort spontan”, care nu ar trebui să existe în eşalonul secund din România.

Pentru asta am ajuns şi la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor…tot Dinamo.

Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal. (N.r. despre posibilitatea ca fiul să investească la Dinamo) Nu îl voi lăsa. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine…’ nu am ce să-i spun atunci.

(N.r. Trei echipe poartă numele de Dinamo) Primul lucru care trebuie făcut…să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo.

(N.r. Derby-ul cu CSA Steaua s-a mutat pe 18 aprilie) Ce derby? Dinamo este în Liga a 2-a, dar CSA Steaua este un avort spontan care nu îşi are locul acolo!”, a declarat Cristi Borcea, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și