Închide meniul

Cristi Borcea îl vede pe Gigi Becali campion cu FCSB: „Ia orice jucător! Are cea mai bună echipă!”

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 19:30

Reclamă
Cristi Borcea îl vede pe Gigi Becali campion cu FCSB: „Ia orice jucător! Are cea mai bună echipă!

Cristi Borcea îl vede pe Gigi Becali campion cu FCSB

Gigi Becali şi Cristi Borcea/ Colaj Profimedia, AntenaSport

Cristi Borcea îl vede pe Gigi Becali campion cu FCSB. Fostul şef de la Dinamo consideră că latifundiarul din Pipera transferă orice jucător vrea, pentru a putea câştiga titlul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider în Liga 1, cu un singur punct peste ocupanta locului secund, CFR Cluj. În runda următoare, roş-albaştrii se vor duela cu Rapid, pe Arena Naţională.

Cristi Borcea îl vede pe Gigi Becali campion cu FCSB

Cristi Borcea mizează pe FCSB în lupta pentru titlu, din acest sezon. Fostul patron din Ştefan cel Mare a declarat că latifundiarul din Pipera are cea mai bună echipă din această stagiune din Liga 1.

„Cred că se bate nașul singur. Ia orice jucători, ați văzut. Important e să și câștige. Eu zic că anul ăsta au cea mai bună echipă și eu zic că va câștiga titlul”, a declarat Cristi Borcea.

De asemenea, Cristi Borcea a vorbit şi despre situaţia celor de la Dinamo. Acesta speră ca situaţia „câinilor” să se redreseze cât mai repede, pentru ca echipa din Ştefan cel Mare să nu revină în Liga a 2a, la un singur sezon după ce a promovat.

Reclamă

„Să dea Dumnezeu să redreseze corabia, să nu retrogradăm. Au făcut eforturi, dar nu sunt de nivelul performanțelor lui Dinamo. Trebuie să își asume, să iasă și să spună. Chiar dacă eu l-am criticat pe Burcă, am înțeles că a venit Florin Marin lângă el, un lucru extraordinar. Florin Marin, unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Acum trebuie lăsat Burcă să-și termine treaba”, a mai spus Borcea.

Ioan Andone îl invită pe Cristi Borcea să investească la Dinamo

Ioan Andone îl invită pe Cristi Borcea să investească la Dinamo. Cristi Borcea a venit şi el la petrecerea „câinilor”, la fel ca Ioan Andone.

Dinamo aniversează 40 de ani de când a eliminat-o pe Hamburg din Cupa Campionilor Europeni. Pe 2 noiembrie 1983 Dinamo pierdea cu 3-2 returul cu Hamburg, după ce în tur fusese 3-0 pentru „câini”. Roş-albii au eliminat atunci campioana în exerciţiu a Europei. Dubla manşă a avut loc în turul 2 al Cupei Campionilor Europeni.

Reclamă 4 / 0/3

„N-ai ce să schimbi. Trebuia să nu primim gol. Dacă nu primeam gol poate era altceva. Şi la Bucureşti am jucat bine. Eu eram suspendat, nu am jucat în retur. Era o echipă puternică. Prima condiţie în cupele europene era să nu primeşti gol. Nu m-am mai văzut de mult cu ei. De-abia aştept. Cu Ionuţ Lupescu m-am mai văzut, în rest…

(n.r: despre Dinamo) Poate îl lămurim pe Cristi, că el e milionarul (n.r: să investească la Dinamo). Nu poţi să te mai strângi să iei Dinamo. Încearcă ceva acţionarii, să sperăm că vor reuşi să facă ceva. Întâi să nu retrogradeze Dinamo. Forma sportivă e proastă. Începutul a fost foarte bun de campionat, chiar m-am mirat de ce au realizat şi eram bucuros. Întâi să nu retrogradeze, să scoată echipa din insolvenţă şi pot după aceea să se gândească la altceva”, a declarat Ioan Andone.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și