Închide meniul

Ioan Andone îl invită pe Cristi Borcea să investească la Dinamo, la 40 de ani de când „câinii” au eliminat Hamburg

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 18:07

Reclamă
Ioan Andone îl invită pe Cristi Borcea să investească la Dinamo, la 40 de ani de când „câinii au eliminat Hamburg

Ioan Andone îl invită pe Cristi Borcea să investească la Dinamo

Cristi Borcea şi Ioan Andone, la petrecerea lui Dinamo / AntenaSport

Ioan Andone îl invită pe Cristi Borcea să investească la Dinamo. Cristi Borcea a venit şi el la petrecerea „câinilor”, la fel ca Ioan Andone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo aniversează 40 de ani de când a eliminat-o pe Hamburg din Cupa Campionilor Europeni. Pe 2 noiembrie 1983 Dinamo pierdea cu 3-2 returul cu Hamburg, după ce în tur fusese 3-0 pentru „câini”. Roş-albii au eliminat atunci campioana în exerciţiu a Europei. Dubla manşă a avut loc în turul 2 al Cupei Campionilor Europeni.

Ioan Andone îl invită pe Cristi Borcea să investească la Dinamo: „Poate îl lămurim”

40 de ani de Cupa Campionilor Europeni. Vremuri frumoase. Primul meu an la Dinamo, în care am întâlnit o generaţie extraordinară, cu Mulţescu, cu Oneaţă, Moraru, erau toţi. Eu cu Rednic am venit în acelaşi an, am intrat cam cu frică în vestiar, la ce jucători erau, cu toate că eram coleg cu unii dintre ei la echipa naţională.

Ne-am acomodat repede şi am jucat şi bine. A fost un an în care am luat Cupă, campionat şi am jucat semifinalele Cupei Campionilor. Poate cel mai bun an al lui Dinamo. Să ajungi în semifinale cu Liverpool, era ceva. Înainte de asta a jucat Craiova, am vrut şi noi. Era o emulaţie, voiai şi tu să faci ceva mai bun ca Steaua, Craiova.

Nu e cel mai bun rezultat, ăla e Cupa Campionilor (n.r.: câştigată de Steaua în 1986). Pentru Dinamo e cel mai bun rezultat, dar pentru fotbalul românesc ce a făcut Steaua. Trebuie să recunoaştem asta că au câştigat Cupa Campionilor.

Reclamă

N-ai ce să schimbi. Trebuia să nu primim gol. Dacă nu primeam gol poate era altceva. Şi la Bucureşti am jucat bine. Eu eram suspendat, nu am jucat în retur. Era o echipă puternică. Prima condiţie în cupele europene era să nu primeşti gol. Nu m-am mai văzut de mult cu ei. De-abia aştept. Cu Ionuţ Lupescu m-am mai văzut, în rest…

(n.r: despre Dinamo) Poate îl lămurim pe Cristi, că el e milionarul (n.r: să investească la Dinamo). Nu poţi să te mai strângi să iei Dinamo. Încearcă ceva acţionarii, să sperăm că vor reuşi să facă ceva. Întâi să nu retrogradeze Dinamo. Forma sportivă e proastă. Începutul a fost foarte bun de campionat, chiar m-am mirat de ce au realizat şi eram bucuros. Întâi să nu retrogradeze, să scoată echipa din insolvenţă şi pot după aceea să se gândească la altceva”, a declarat Ioan Andone.

Dinamo aniversează 40 de ani de când a eliminat-o pe Hamburg din Cupa Campionilor Europeni!

La petrecere au venit mulţi dintre eroii de atunci, printre care Cornel Ţălnar, Costel Orac, Ioan Andone sau Ion Marin. Au venit şi alte legende ale lui Dinamo, precum Florin Prunea, Ionuţ Lupescu, Claudiu Vaişcovici sau Ionel Dănciulescu.

Reclamă 4 / 0/3

De la petrecere nu putea lipsi Cristi Borcea, fostul acţionar şi preşedinte executiv al lui Dinamo. Foarte binedispus, Borcea s-a pupat cu toţi cei prezenţi. El s-a aşezat la masă între Florin Prunea şi Ionuţ Lupescu.

Ionuț Lupescu, prima reacție după ce a semnat cu CS Dinamo: „Am venit să pun un diagnostic”

Ionuț Lupescu a oferit prima reacție după ce a semnat cu CS Dinamo. „Kaizerul” a vorbit despre poziția pe care o va ocupa în cadrul Clubului Sportiv din Ștefan cel Mare.

Fostul internațional a ales să se alăture staff-ului de la CS Dinamo, chiar dacă a purtat negocieri și cu FC Dinamo, care se află în prima ligă. Secția de fotbal a Clubului Sportiv activează, în prezent, în Liga a 3-a.

Ionuț Lupescu a vorbit despre proiectul pe care dorește să îl implementeze la CS Dinamo. Acesta a declarat faptul că dorește ca în primă fază să analizeze situația din cadrul clubului sportiv și să ajute la dezvoltarea academiei, care, în opinia sa, trebuie să devină una importantă.

Nu am emoții la revenirea acasă, la Dinamo”

„Am venit să fac un scan la CS Dinamo, să pun un diagnostic, să văd cum se poate face un proiect de succes la Academie. Sper ca în cel mai scurt timp, mi-aș dori până la începutul lui ianuarie, să definitivez această analiză.

N-am venit sa dau afară pe nimeni sau să-mi impun eu modul de lucru. Eu am venit să pun un diagnostic, ca la doctor, ca să te faci bine scanezi unde sunt problemele, apoi te vindeci.

Nu am emoții la revenirea acasă, la Dinamo, pentru că, momentan, voi face doar acest scan. Academia CS Dinamo vrea să devină importantă, asta e ceea ce contează acum”, a spus „Kaizerul”, potrivit gsp.ro.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și